Для малюків ВІЛ-позитивних матерів Житомирщины придбано суміші

18  Травня 2016

За оцінками експертів UNAIDS, в Україні з ВІЛ-інфекцією живе близько 290 тисяч людей (з них близько 2 000 дітей). І тільки кожен другий знає про свій діагноз. Станом на 1 січня 2016 року на обліку в Україні перебуває 126 604 ВІЛ-позитивних пацієнти.


До Житомирського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом для підтримки малюків, народжених ВІЛ-позитивними матерями, співробітники та клієнти ПриватБанку зібрали кошти в сумі майже 40 тисяч грн і закупили на них дитяче харчування Nestle Nestogen 1 у кількості, яка була визначена Центром.


Сьогодні на обліку в центрі перебуває 170 дітей у віці до одного року, народжених ВІЛ-позитивними матерями. Для таких дітей грудне вигодовування неприпустиме. 34 малюки  у зв’язку з хворобою батьків  мають недостатню вагу та потребують висококалорійних штучних адаптованих сумішей.


Уже найближчим часом ВІЛ-позитивні мами для своїх малюків отримають 250 упаковок молочної суміші Nestle.
Дякуємо всім клієнтам і працівникам банку, які проявили небайдужість і пожертвували кошти на закупівлю сумішей для дітей.
Приєднуйтесь і Ви до програм фонду.


Зробити внесок можна в будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку, у Приват24 чи на сайті blago.pb.ua. Кожна зібрана гривня – це шанс на життя.


Допомагати просто!