Про закупівлі для Кіровоградської дитячої лікарні

31  Травня 2016

 

На кошти, зібрані в рамках благодійних програм, було придбано та доправлено до Кіровоградської дитячої міської лікарні апарат для ДМВ-терапії «Ранет», апарат УВЧ-30 та Іскра-1, електрокардіограф «ЮКАРД-100» та опромінювач ртутно-кварцовий «УГН-01М», які допоможуть одужувати діткам. Загальна вартість обладнання становить майже 200 тис. грн.

«Ми вже давно мріяли саме про таке обладнання для нашої лікарні, – розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар міської дитячої лікарні. – Апарати дадуть нам змогу не лише якісно , але й у будь-яких умовах (і за відсутності електроенергії, і в прийомному відділенні, і за межами лікувального закладу) діагностувати кіровоградську малечу. Новий сучасний електрокардіограф «ЮКАРД-100» мобільний та може працювати автономно. А ще благодійники дослухалися до наших побажань і закупили апарати для фізіотерапевтичного відділення, які не оновлювались ще з 80-х років минулого сторіччя. Уявляєте, як ми зраділи, отримавши їх. Таки це правда, що мрії збуваються, варто лише вірити».

Не залишайтеся осторонь, адже навіть гривня здатна дати шанс!

Зробити внесок Ви можете на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів та мобільному додатку Privat24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Допомагати просто!