Допомога для 54 окремого розвідувального батальйону

28  Липня 2016

Транспорт виконує функцію своєрідної кровоносної системи у складному організмі воєнних дій. Транспорт забезпечує перевезення бійців і техніки, доставку припасів, провізії тощо.

Для 54 окремого розвідувального батальйону, на зібрані в рамках благодійних програм гроші, відремонтовано бойовий автомобіль MITSUBISHI Pajero. У роботу спеціалістам СТО «ПриватАвто» автомобіль потрапив у неробочому стані. Було відремонтовано коробку передач, системи гальм і підресорювання авто, замінено всі ремкомплекти та витратні рідини.

Тепер бойова машина в повному порядку і, як повідомили військовослужбовці, уже виконує завдання в зоні АТО. Вартість ремонту становила 51 тис. грн.

Для 10-ої гірсько-штурмової бригади ЗСУ придбано та доставлено запчастини та ремкомплекти для забезпечення працездатності транспорту, що несе службу в зоні АТО. Вартість поставки – понад 7 000 грн.

Військовослужбовці дякують ПриватБанку, СТО «ПриватАвто» і всім небайдужим!

Допомогти українській армії та пораненим Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, через будь-який банкомат ПриватБанку по всій країні, в Інтернет-банку або мобільному додатку Приват24.

Усі, хто перераховують гроші, обов’язково отримують звіт про їх використання на e-mail або в SMS.

Разом ми все переможемо!