Придбано нове обладнання для Івано-Франківського обласного госпіталя

25  Квітня 2017

Благодійний фонд «Допомагати просто!» спільно з ПриватБанком у рамках програми «Захисникам - надійний захист» закупили для Івано-Франківського обласного госпіталя ветеранів війни, що базується в Коломиї, нове медичне обладнання на суму понад 168 тис. грн. Лазерний коагулятор «Ліка-Хірург» використовується майже в усіх галузях медицини: хірургії, гінекології, ЛОР, проктології, травматології. Відтепер для пацієнтів госпіталю створені комфортні умови для лікування, зокрема, варикозу та розширення гемороїдальних вузлів.

«Ми дуже вдячні за таку допомогу, - говорить головний лікар госпіталю Володимир Федоришин. - Наш заклад - єдиний такого типу на теренах нашої області, тут мають проходити психологічну та фізичну реабілітацію ті, хто знає, що таке війна. Цей апарат допоможе нашим пацієнтам безболісно проходити лікування, адже лазерні операції менш болючі для пацієнта, ніж традиційні втручання, в деяких випадках навіть не потрібна анестезія, або досить лише аплікаційної анестезії. А найголовніше, згодом виробник готовий вдосконалювати коагулятор за невеликі кошти! Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни запрошує на лікування учасників АТО та членів сімей загиблих бійців».

«Після консультацій з головним лікарем обласного госпіталю ветеранів війни ми закупили саме те обладнання, в якому є потреба медичного закладу, - зазначив директор Прикарпатського РУ Юрій Акуленко. - Ми давно співпрацюємо з госпіталем та не могли відмовити в допомозі, яка йде на благо наших захисників. Це наш невеликий внесок у підтримку тих, хто боронить наш край, нашу землю, нашу Батьківщину».

Передача обладнання відбулась 10 квітня у приміщенні комунального закладу «Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни».

ПриватБанк спільно з фондом «Допомагати просто!» закликають всіх небайдужих приєднатися до їхнього проекту. Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Інтернет-банку Приват24 та через мобільний додаток. Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використання коштів, проведення тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна прослідкувати на сайті blago.pb.ua.

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» було засновано в 2011 році, і з того часу вже було зібрано майже 59 млн грн пожертв від клієнтів ПриватБанку. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку важкохворих дітей та дітей-сиріт, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.