Чернівецька міська дитяча лікарня отримала нове обладнання від благодійників

22  Травня 2017

IMG_2892.JPG

26 квітня 2017 року представники ПриватБанку, який є співзасновником всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто!", та адміністрація Чернівецької міської дитячої лікарні презентували дороговартісне обладнання для відділення анестезіології та реанімації міської дитячої клінічної лікарні.  

Завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітникам ПриватБанку, в Чернівецькій міській дитячій лікарні впроваджена нова сучасна медична технологія – цілодобова реєстрація електроенцефалограми (ЕЕГ) з відеореєстрацією поведінки дитини.

Електроенцефалографічний комп’ютерний комплекс BRAINTEST-24 (з режимом довготривалого відеомоніторингу), вартістю 106 500 грн дозволить своєчасно діагностувати судомні стани дітей, підтвердити або спростувати епілептичну природу нападів та розпочати ранню терапію.  

“Ми дуже вдячні нашим постійним партнерам за такий корисний подарунок, - зазначив головний лікар Чернівецької дитячої лікарні Сергій Сторожук під час урочистої передачі обладнання. - Нарешті і наша лікарня матиме світовий "золотий стандарт" діагностики епілепсії”.

Збір коштів на закупівлю обладнання для дитячих лікувальних закладів проводиться ПриватБанком і всеукраїнським благодійним фондом “Допомагати просто!” на постійній основі.

“Сьогодні вже не вперше ми маємо змогу пересвідчитися, що допомагати дійсно просто, - каже Євген Маховіков, директор Південно-Західного Регіонального Управління ПриватБанку. - Допомагати легко тоді, коли навколо добрих справ об’єднуються тисячі небайдужих українців. Сподіваюся, що передаючи це обладнання, ми повернемо здоров’я, а разом з тим радість, щастя і дитячу усмішку не в одну буковинську родину”.

Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було засновано в 2011 році, і з того часу вже було зібрано більше 55 млн грн пожертв від українських філантропів. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку дітей-сиріт і тяжкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.

У свою чергу, в фонді закликають всіх небайдужих приєднатися до проекту. Допомагати - це дійсно просто! Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Всю інформації про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

IMG_2976.JPG

IMG_2874.JPG

 

IMG_20170426_155111.jpg