Міська дитяча клінічна лікарня Львова отримала апарат УЗД експертного класу Toshiba

02  Серпня 2017
Міська дитяча клінічна лікарня Львова отримала апарат УЗД експертного класу Toshiba

Щорічно міська дитяча клінічна лікарня лікує понад 18 тисяч пацієнтів, серед яких є також новонароджені діти. УЗД апарат використовується на рівні приймального відділення для верифікації діагнозів  та виявлення патологій на ранніх етапах у кардіології,  онкології та энтокренології.

“Лікарня отримала найсучаснішу та найпотужнішу конфігурацію апарату УЗД з представлених на ринку, - зазначила Анна Павлова, директор благодійного фонду “Допомагати просто!”. - Загалом за декілька останных тижнів надана допомога 11-ти дитячим лікарням в різних містах України на загальну суму 13,8 млн грн. Дякуємо кожному клієнту за цей безцінний вклад та допомогу!".

«Сьогодні треба вміти дякувати людям, які допомагають, які витрачають свої приватні кошти, щоб ми мали хороше обладнання. Сьогодні ми також отримали подарунок від фундації, засновником якої є державний ПриватБанк, яка купила обладнання вартістю до 2 млн грн, що дає можливість на зовсім іншому рівні робити діагностику для дітей. Обладнання якісне і сучасне», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

“Встановлення у дитячій лікарні апарату УЗД такого високого класу дасть можливість значно підвищити діагностичну цінність обстежень, - говорить Андрій Якимів, директор ПриватБанку на Львівщині. -  Даний УЗД апарат має удосконалені параметри 2-D режиму, що є особливо важливим в умовах педіатричного стаціонару, оскільки від отриманих у цьому режимі даних залежить точність діагнозу, а наявність додаткових опцій значно пришвидшує сам процес обстеження”.   

Це не перша ініціатива ПриватБанку з благодійної допомоги медичних закладам Львівщини. ПриватБанк та благодійний фонд «Допомагати просто!» передали Львівській обласній дитячій клінічній лікарні „Охмадит” апарат штучної вентиляції легенів Vela, виробник CareFusion (США), вартістю 555 тис.грн. Також клієнти ПриватБанку з усієї України зібрали 403 915,16 грн, завдяки чому КЗ ЛОР "Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр" отримав вкрай потрібні медикаменти - антиопластичні (онко) препарати, імуноглобіни, протимікробні препарати (антибіотики), гепапротектори, розчини для інфузій для потреб онкологічного та гематологічного відділень.

Як можна перерахувати благодійні внески?

·        на сайті фондуblago.pb.ua,

·        у Приват24;

·        у будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку;

·        перерахувати решту, яка залишилась після операції в касі.

Довідка:  За 5 років  благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!»  надав допомогу майже на 56 млн гривень. Благодійний фонд «Допомагати просто!» реалізує  проекти на підтримку дітей-сиріт і важкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим у зоні проведення АТО бійцям. Усі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання. Повну інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.