Фонд "Допомагати просто!": українці допомагають своїм захисникам

14  Серпня 2017

В рамках організованої ПриватБанком програми "Захисникам - надійний захист" для Центру спеціальних операцій "А" СБУ України, які несуть свою службу в зоні АТО, відремонтовано 3 броньовані автомобілі і придбаний спеціалізований квадрокоптер. Сучасний квадрокоптер Mavic Pro Combo може виконувати нічні польоти для проведення антитерористичних спецоперацій.

2.jpg

Підтримка армії - один з основних напрямків роботи Всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто!", створеного з ініціативи ПриватБанку в серпні 2011 року. З червня 2014 року фонд збирає гроші на закупівлю теплих речей, обмундирування, засобів захисту, медикаментів і медичного обладнання для воїнів України. На сьогоднішній день зібрано і передано на потреби армії більше 26,5 млн грн.

Мета фонду - благодійна діяльність в інтересах суспільства, окремих груп, категорій осіб, які потребують опіки та захисту. Серед програм фонду - допомога дітям з онкогематологічними захворюваннями, допомога дитячим будинкам України, допомога пораненим і постраждалим в зоні АТО, підтримка армії.

Схема роботи фонду проста і прозора. Будь-який бажаючий може пожертвувати гроші, які підуть до загального фонду або на реалізацію конкретної програми. На кожну пожертвовану суму благодійник отримує звіт про використання. На сьогоднішній день загальна сума пожертвувань до фонду "Допомагати просто!" становить близько 59 млн грн.

Наша країна переживає випробування, з якими ніколи не стикалася. Вперше в Україні - війна, вперше масово гинуть люди від рук терористів. У фонді закликають всіх небайдужих приєднатися до програми з підтримки армії України, організованої ПриватБанком. Перерахувати гроші можна на сайті фонду, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку.