Клієнти ПриватБанку придбали обладнання, яке допомагатиме малюкам з’являтись на світ

18  Серпня 2017

Клієнти і працівники ПриватБанку за власні кошти придбали і передали сучасне акушерське ліжко у Житомирський обласний перинатальний центр.

Акушерське ліжко "Біомед" DH-C101А04С вартістю 267 642, 99 грн було куплено через Благодійний фонд “Допомагати просто!”. Воно допомагатиме маленьким українцям з’явитись насвіт.

За словами лікарів, таке ліжко є повністю автоматизованим і полегшує процес пологів, оскільки породілля може народжувати у вертикальному положенні.

Крім цього, в даному акушерському ліжку є змога регулювати і висоту ліжка, і висоту ножних секцій, нахил секції для спини і т.д.

У Житомирському обласному перинатальному центрі сконцентрований інтелектуальний і матеріально-технічний потенціал області. Медичну допомогу надають 84 лікарі та 158 середніх медичних працівників. Із загальної кількості лікарів 60% мають першу та вищу кваліфікаційну категорію.

“Дякую всім небайдужим клієнтам і працівникам банку, які допомогли зробити ще одну добру справу - придбати акушерське ліжко. Сподіваємось, що з ним майбутні мами почуватимуть себе значно ліпше під час пологів. Хай малюки народжуються здоровенькими і радують батьків”, - акцентував директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля.

На сайті “Допомагати просто!” ПриватБанку розміщена вся інформація про програму, фонд, є список дитячих будинків, якими опікується Фонд, звітність і ті потреби, на які збирають кошти.

Основна мета Фонду – допомога дитячим будинкам, інтернатам, підтримка дітей із онкологічними захворюваннями, допомога ветеранам АТО.

Долучитись до благодійності дуже просто. Благодійний внесок можна зробити на сайті blago.pb.ua, у відділеннях ПриватБанку, в терміналах самообслуговування, в Приват24 – в додатку. Крім цього, всі бажаючі можуть підключити регулярний платіж на благодійність.