Клієнти ПриватБанку подарували Володимир-Волинському ТМО сучасне обладнання

11  Вересня 2017

Найголовніше у лікуванні - правильний вибір методів та засобів медичної допомоги. А це неможливо без оперативної та якісної діагностики. Щоб провести комплексне обстеження, необхідне коштовне обладнання, яке далеко не завжди по кишені бюджетним установам.

Тому завдяки благодійному фонду “Допомагати просто!” та клієнтам ПриватБанку, котрі переказували кошти на благодійність, для Володимир-Волинського ТМО придбали мобільну діагностичну систему Q5 з кольоровим доплером, конвексним та лінійним датчиками. Апарат незамінний при абдомінальних, гінекологічних і акушерських, урологічних, кардіологічних та інших обстеженнях.  Загальна вартість обладнання становить 323 432 гривень.

“Цей подарунок для лікарні - заслуга клієнтів ПриватБанку. Жертвуючи посильні суми, вони дарують здоров’я, а деколи й життя, мільйонам українців. Ми вдячні усім, хто долучається до благодійності. Допомагати просто - і клієнти банку щодня доводять це”, - зауважив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Новий УЗД-апарат - не розкіш, а необхідність для Володимир-Волинської лікарні, адже якісної діагностики потребують пацієнти різних відділень, натомість стаціонарне обладнання не може забезпечити усіх хворих.

“Звичайно, ми як медичний заклад маємо ультразвукові апарати. Але виникла потреба у діагностиці важких хворих, які перебувають у реанімації, хірургії, терапії, неврології, інших відділеннях. Ті ультразвукові апарати, які ми маємо - стаціонарні, не розраховані на те, щоб їх часто рухали. А ті мобільні апарати, що в нас є, морально застаріли. Тому ми дякуємо за те, що ви врахували наші прохання у повному обсязі. Апарат новий, мобільний, кольоровий, з доплером. Він має функції, якиі раніше не були доступні. Дуже дякую клієнтам і керівництву ПриватБанка за такий подарунок”, - наголосив головний лікар Олександр Клачук.

Задоволений подарунком і міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк. Подарунок лікарні - полегшення для міського бюджету і вклад у здоров’я городян.

“У нас в місті - 40 тисяч населення. Для підтримки здоров'я городян потрібно, щоб медичний заклад йшов у ногу з часом, мав сучасне обладнання. Я дуже дякую ПриватБанку, бо це приклад, коли співпраця переростає у такі добрі справи”, - підкреслив Петро Саганюк.

Це не єдина добра справа клієнтів ПриватБанку. У серпні Нововолинська міська лікарня отримала аналізатор електролітів та річний комплект реагентів до нього. Окрім того, невдовзі медзакладу передадуть інкубатор для новонароджених вартістю 300 тисяч гривень.

“Усе це - завдяки активності наших клієнтів, благодійників. Мене дуже надихають наші клієнти. За чотири місяці фонд “Допомагати просто!” надав допомогу на понад двадцять мільйонів гривень. Ці кошти спрямували на медичні заклади, дитячі будинки, військовим, пораненим в АТО, постраждалим на шахті “Степова”. Кожен із наших клієнтів вніс свою частку у ці добрі справи”, - зазначив  Юрій Войтенко.

Зауважимо, що благодійні внески можна здійснити  на сайті фонду blago.pb.ua, в інтернет-банку  Приват24, у будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку.