Дніпровський спеціалізований будинок дитини “ДОР” отримав допомогу від клієнтів ПриватБанку

09  Жовтня 2017

image1 (10).JPG

Працівники та клієнти ПриватБанку щоразу долучаються до благодійного збору коштів на різні потреби закладів лікування, реабілітаційних та спеціалізованих закладів тощо. Завдяки пожертвам небайдужих Благодійний Фонд “Допомагати просто” ПриватБанку зміг цього разу закупити необхідне, що було визначено дитячим будинком.

Зокрема соки, памперси, сухі суміші, фруктові пюре та низка інших речей та продуктів, які щодня так необхідні вихованцям спеціалізованого будинку “ДОР”.

image3.JPG

Дніпровський спеціалізований будинок дитини “ДОР” працює уже з 2001 року та приймає більше 100 дітей з порушенням центральної нервової системи, ВІЛ-інфікованих, та з вадами щелепо-лицевої ділянки.

image4 (1).JPG

На сайті “Допомагати просто!” ПриватБанку розміщена вся інформація про програму та фонд. Є список дитячих будинків, якими опікується центр, звітність і ті потреби, на які збирають кошти.

Основна мета фонду – допомога дитячим будинкам, інтернатам, підтримка дітей із онкологічними захворюваннями, допомога ветеранам АТО.

Долучитись до благодійності дуже просто. Кожні 5, 10, 50 чи 100 грн від клієнта чи працівника банку разом дають 500 тисяч, мільйон, а то й 59 мільйонів за кілька років. Благодійний внесок можна зробити на сайті blago.pb.ua, у відділеннях ПриватБанку, в терміналах самообслуговування, в Приват24 – в додатку. Крім цього, всі бажаючі можуть підключити регулярний платіж на благодійність.