Клієнти ПриватБанку подарували Хмельницькій обласній дитячій лікарні обладнання за 2,5 млн гривень

17  Жовтня 2017

Хмельницька обласна дитяча лікарня отримала нове обладнання вартістю 2 млн 472 тисячі гривень, придбане фондом "Допомагати просто!" за кошти небайдужих клієнтів ПриватБанку. Аналізатор гематологічний автоматичний MYTHIC 18 та аналізатор біохімічний автоматичний HumaStar 600 - ці сучасні апарати допоможуть проводити надточну діагностику здоров’я маленьких подолян.

IMG_6631.JPG

“Завдячуючи ПриватБанку сьогодні наш медичний заклад має таке обладнання, про яке ми могли лише мріяти, - зауважила головний лікар Хмельницької обласної дитячої лікарні Віра Руда. - За допомогою цих аналізаторів можна діагностувати різні хвороби, в тому числі й онкологічні. Часу для одержання результатів потрібно зовсім небагато. 10 хвилин на те, щоб кров трохи охолола і кілька секунд, щоб отримати роздруківку з повним переліком результатів дослідження за усіма необхідними показниками”.

IMG_6634.JPG

Директор Південно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Браніцький зазначив, що “Допомагати просто!” - це не лише назва фонду, це синтез людської небайдужості і злагодженої роботи, в результаті якої складні речі стають можливими. “Ще на початку березня у цих стінах в присутності журналістів я говорив, що ми будемо робити усе для того, аби маленькі подоляни мали можливість лікуватися в Хмельницькому не гірше, а може й краще, ніж у Києві чи в інших великих містах. Сьогоднішня допомога лікарні - підтвердження тих слів. Можу запевнити, що це не остання допомога медичній галузі області. Бо з нами - не просто клієнти банку, а багатотисячна армія небайдужих українців, які мають чуйне серце і готові ділитися власними коштами заради потреб інших”.

Фонд "Допомагати просто!" заснований у 2011 році. За 6 років його діяльності зібрано близько 60 млн грн пожертв від українських філантропів. Лише у 2017 році, завдяки благодійним внескам клієнтів банку, фонд надав допомоги на суму понад 20 млн гривень.

я обллыкарня.png

У рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку дітей-сиріт і важкохворих дітей, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф, програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.

Нові аналізатори Хмельницька обласна дитяча лікарня отримала в рамках програми фонду “Заради життя”. За останні місяці, починаючи з 27 липня, для дитячих медичних закладів 10 областей України фондом "Допомагати просто!" було закуплено і встановлено 13 одиниць медичного обладнання на загальну суму понад 8,4 млн грн. Медичне обладнання для Хмельницької обласної дитячої лікарні - найбільш високовартісне.

кров обллыкарня.png

За інформацією директора фонду “Допомагати просто!” Анни Павлової, ці поставки повинні стовідсотково вирішити питання щодо укомплектування дитячих медичних закладів України онкологічного та гематологічного профілю сучасними аналізаторами.

Дізнатися більше про допомогу, на яку спрямовано кошти клієнтів ПриватБанку, може кожен, зайшовши на сайт blago.privatbank.ua.

Так само просто й  долучитися до добрих справ. Благодійні внески можна здійснити на сайті фонду blago.pb.ua, в Інтернет-банку Приват24, у банкоматі або терміналі ПриватБанку в будь-якому регіоні України.