Клієнти ПриватБанку подарували Кролевецькій центральній районній лікарні медичне обладнання

15  Грудня 2017

Cумська філія ПриватБанку в рамках благодійного проекту ПриватБанку “Допомагати просто!” передала Кролевецькій центральній районній лікарні сучасне та вкрай необхідне медичне обладнання. Це друга лікарня на Сумщині, яка отримала модернізоване обладнання в рамках програми "Заради життя".

Завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітників ПриватБанку з усієї України через банкомати, термінали та інтернет-банк Приват24 були зібрані кошти на електрокардіограф та два концентратори кисню. Вартість обладнання становить 80 тисяч гривень.

Добру справу вдалося реалізувати разом із всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку “Допомагати просто!”. Презентація відбулася в Кролевецькій центральній районній лікарні 12 грудня за участі директора Сумської філії ПриватБанку Ігоря Чернявського, головного лікаря Сергія Побивайло та керівництва району і області.

У Кролевецькій ЦРЛ проводять до шістдесяти електрокардіограм на день. Сучасний прилад дозволяє діагностувати хворих екстрено та вчасно. Електрокардіограф може працювати в автономному режимі до 1,5 години, тому легко використовується як переносний.

“Останнім часом ми змушені були працювати на позиченому електрокардіографі, бо власний вийшов з ладу, - говорить головний лікар Кролевецької центральної районної лікарні Сергій Побивайло. - Електрокардіограма - це одне з досліджень, яке найчастіше використовується для ранньої діагностики. Сам процес дослідження тепер проходить дуже швидко, тоді як раніше на нього витрачали щонайменше 15 хвилин. Ми щиро радіємо такому подарунку від благодійного фонду ПриватБанку”.

"Сьогодні централізованого постачання кисню немає, а доставка балонного дороговартісна і небезпечна. Тому кисневий концентратор для нас також є дуже потрібним та вчасним цінним подарунком”, - говорить лікар-анестезіолог Ігор Шекальов.

“Завдяки нашим клієнтам Кролевецька ЦРЛ має можливість обслуговувати клієнтів ще швидше. В результаті спільної роботи було зібрано близько 27 млн грн благодійної допомоги від небайдужих клієнтів, - зазначив директор Сумської філії ПриватБанку Ігор Чернявський. - Тільки за 4 місяці роботи фонду “Допомагати просто!” було надано допомогу на суму 20 млн грн. На медичне обладнання для Кролевця з фонду виділили 80 тис. грн”.

Допомагати потрібно завжди! На цьому добрі справи клієнтів банку не завершуються. Завдяки Фонду "Допомагати просто!" лікарні Сумщини чекають нові придбання техніки для медичних закладів.

Перерахувати благодійні внески можна через будь-який банкомат ПриватБанку, термінал самообслуговування чи Інтернет-банк Приват24, сайт blago.pb.ua.