Клієнти ПриватБанку відремонтували апарат УЗД у сумській дитячій лікарні

24  Січня 2018

Cумська філія ПриватБанку в рамках благодійного проекту ПриватБанку “Допомагати просто!” передала Сумській міській дитячій клінічній лікарні імені святої Зінаїди дороговартісні медичні препарати та надала кошти для ремонту апарату УЗД. Це третя лікарня на Сумщині, яка отримала благодійну допомогу в рамках програми "Заради життя".

Майже рік дитяча міська лікарня не могла вести обстеження на апараті УЗД. Для заміни материнської плати і датчиків потрібні були немалі кошти, тому адміністрація лікарні звернулася до ПриватБанку з проханням допомогти.

Добру справу вдалося реалізувати разом із всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку “Допомагати просто!”. Гроші фонду перерахували небайдужі клієнти та співробітники ПриватБанку. Загальна сума благодійної допомоги склала 324 тис. грн.

Тепер у Сумській міській дитячій клінічній лікарні проводять до п`ятнадцяти ультразвукових досліджень на день дітям з народження до 18 років. Ремонт сучасного приладу допоможе зберегти здоров`я дітей та діагностувати хворих екстрено та вчасно, а дороговартісні лікарські препарати допоможуть хворим дітям з важкими формами інфекційних захворювань.

“Без допомоги небайдужих людей ми б не впоралися, тому дуже вдячні, що є такі партнери в Сумській філії ПриватБанку. Завдяки їхній підтримці ми підвищили якість надання медичної допомоги дітям нашого міста, - говорить заступник головного лікаря Сумської міської дитячої клінічної лікарні імені святої Зінаїди Вікторія Бугаєнко. - Від цього залежить і результат лікування, і довготривалий прогноз для наших маленьких пацієнтів, тобто ця апаратура для них є життєвонеобхідною. І ми дякуємо благодійному фонду, що він підставив своє плече, дав руку допомоги і надав необхідні кошти на ремонт УЗД”.

“За 2017 рік нам вдалося досягнути неймовірних результатів у благодійних справах. Завдяки нашим небайдужим клієнтам було зібрано близько 40 млн грн благодійної допомоги, - зазначив директор Сумської філії ПриватБанку Ігор Чернявський. - За останні 4 місяці три лікарні на Сумщині, два дитячих будинки отримали допомогу на суму більше 1 млн грн. На допомогу дитячій лікарні в місті Суми з фонду виділили 324 тис. грн”.

Допомагати потрібно завжди! На цьому добрі справи клієнтів банку не завершуються. Завдяки Фонду "Допомагати просто!" лікарні Сумщини чекають нові придбання техніки для медичних закладів.

Перерахувати благодійні внески можна через будь-який банкомат ПриватБанку, термінал самообслуговування чи Інтернет-банк Приват24, сайт blago.pb.ua.