“Добруджа” отримала від благодійників дороговартісний апарат

05  Лютого 2018

Кіровоградська дитяча міська лікарня “Добруджа” отримала від благодійного Фонду ПриватБанку  “Допомагати просто!” довгоочікуваний найсучасніший апарат, вартість якого більше 125 тис. грн.  Прилад допомагатиме медикам  візуалізувати вени та швидко і зовсім безболісно вводити лікарські препарати. Відтепер маленькі пацієнти  більше не будуть боятися болючих внутрішньовенних ін’єкцій.

“Співпраця з ПриватБанком - це не лише високий рівень обслуговування, але й постійна турбота про наш лікувальний заклад, - розповідає Оксана Клюєнко, головний лікар дитячої міської лікарні “Добруджа”. -  Ми давно мріяли саме про такий апарат, і сьогодні наші мрії збулися. Тепер можемо легко і абсолютно безболісно вводити препарати навіть у самі непомітні вени наших пацієнтів. Апарат підсвічує місце введення ліків і ми чітко бачимо кожну судину і навіть те, як пульсує кров”.

“Ми придбали цей апарат за кошти наших клієнтів, для яких слово “благодійність” має особливий зміст, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” діє ще з 2011 року.  Лише за 2017 рік наші клієнти перерахували до Фонду майже 41 млн грн. Основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дітям, хворим на рак,  дитячим будинкам,  бійцям, пораненим в АТО, та захисникам на фронті”.

Нагадаємо, що благодійником може стати кожен. Потрібно лише перерахувати благодійні внески на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 чи в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.