Звіт про роботу благодійного фонду ПриватБанку в 2017

21  Лютого 2018
Звіт про роботу благодійного фонду ПриватБанку в 2017

Звіт про роботу благодійного фонду ПриватБанку в 2017

Шановні меценати!

Протягом 2017 року ви перераховували кошти на підтримку програм благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!».

Річний звіт про діяльність фонду готовий, ми вже активно працюємо над добрими справами в новому році. У старому році залишилося головне – обійняти вас та подякувати.

Завдяки вам минулі 365 днів були наповнені чудовими подіями, від яких на душі стає тепло та затишно.

У 2017 році благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» надав допомогу на 40 908 834,01 грн. Понад 975 000 українців зробили внески на підтримку програм фонду.

Ознайомтеся, будь ласка, на що саме були витрачені перераховані вами кошти.

Минулого року допомога надійшла до всіх регіонів України. Подій було так багато, що ми вирішили представити їх на карті України.

У 10 дитячих лікарень України (Івано-Франківськ, Хмельницький, Вінниця, Харків, Херсон, Тернопіль, Рівне, Полтава, Миколаїв, Черкаси) ми купили гематологічні та біохімічні аналізатори крові, реактиви до них на суму понад 9 млн грн. Лікарі в цих закладах зможуть швидко та точно встановлювати діагнози дітей. А рання діагностика – це запорука швидкого одужання.

Прифронтові районні лікарні (Покровськ, Волноваха, Курахово) першими приймають поранених хлопців з передової та місцеве населення. Тому вкрай важливо було придбати сучасне обладнання для надання невідкладної допомоги, що ми й зробили. Ще закупили ліки у військові шпиталі, відремонтували броньовані автівки для спецоперацій. Загалом за цією програмою витратили 4,29 млн грн.

Оплатили дороге лікування онкохворих дітей; курси реабілітації дітям із ДЦП, аутизмом, вадами слуху; закупівлю імплантатів. 3,245 млн грн – це сума, що наблизить цих дітей до одужання. Родини 18 дітей з тяжкими вадами серця вже можуть не хвилюватися за життя своєї дитини з цього приводу. 1,697 млн грн ми витратили на усунення вад серця через встановлення «латочок» (оклюдерів, стент-систем, спіралей) у дитячі серденька.

Коли в Національному інституті трансплантології ім. Шалімова м. Києва вийшов з ладу томограф, пацієнти були вимушені звертатися до інших закладів, аби пройти діагностику стану після складних операцій. На гроші, які ви нам перераховували, фонд придбав деталь для відновлення роботи пристрою. На це витратили 3,3 млн грн.

Родини загиблих та постраждалі під час вибуху на шахті «Степова» (трагедія сталася 2 березня 2017 року) отримали допомогу на зібрані фондом кошти. Ще ми допомагали постраждалим від вибуху газу в гуртожитку м. Чернігова, жителям прифронтової Авдіївки, постраждалим від пожежі в Херсоні тощо. 723 тис. грн – загальна сума допомоги.

Особливої уваги потребують діти, що виховуються в державних закладах. У спеціалізований Пугачівський дитячий будинок-інтернат для дівчат доставили дієтичні добавки з вітамінами та мінералами, низку інших медичних препаратів, які необхідні дітям за станом здоров’я. В інших установах відремонтували душову кімнату, встановили гральні реабілітаційні комплекси та придбали інші необхідні речі. Фонд витратив 689 тис. грн за цим напрямком.

2017 рік закінчився, а чудові історії тривають.

1 січня ми ходили в усі обласні лікарні, щоб привітати дітей, які зустрічали Новий рік у стінах закладів.

Подив, а потім посмішки, радість – таким був ранок першого дня року. Хочете отримати мільярд кіловат позитиву? Перейдіть (обережно) за посиланням, щоб переглянути фото.

У новому році ми будемо дотримуватися своїх незмінних принципів діяльності та обов’язково інформуватимемо вас про використання коштів.

Нагадуємо, що зробити благодійний внесок можна через будь-який банкомат ПриватБанку, Інтернет-банк

Приват24 або зараз, натиснувши кнопку:

Без вас нічого б не вийшло.

Дякуємо, що ви з нами.