Клієнти ПриватБанку допомогли Миколаївському військовому госпіталю

09  Жовтня 2018

В рамках програми "Захисникам надійний захист" ПриватБанк і Фонд "Допомагати просто!" допомогли Миколаївському військовому госпіталю. За благодійні кошти клієнтів і співробітників банку закуплені і введені в експлуатацію холодильники, касети для рентгенплівки і камера для зберігання стерильного інструменту на загальну суму 155 782 грн.

Миколаївський військовий госпіталь - один з найстаріших в Україні. Це багатопрофільний лікувально-профілактичний заклад. Однак деяке обладнання застаріло і потребує оновлення.

"Банк виділив кошти, купив і надав в госпіталь медичні холодильники, медичне обладнання та рентгенологічні касети для роботи рентгенологічного відділення, - розповів Володимир Візняк, начальник Миколаївського військового госпіталю. - У нас було це обладнання, але воно вже застаріло, щось вже вийшло з ладу. Так що ми вдячні всьому керівництву регіонального управління ПриватБанку за надану допомогу".

Співпраця госпіталю з ПриватБанком триває більше 15 років. Тепер завдяки фонду "Допомагати просто!" банк отримав можливість внести вагомий внесок в роботу медичного закладу.

"Фонд" Допомагати просто!" надає допомогу по декількох програмах: підтримка армії, допомога дітям, хворим на рак та дітям з вадами серця, допомога дитячим будинкам України, - зазначив директор Миколаївського регіонального управління ПриватБанку Федір Димов. - Наші благодійники отримують звіт про те, на які потреби були витрачені кошти. Ми вдячні всім нашим клієнтам, хто робить добро".