Небайдужі українці подарували Чернівецькій обласній дитячій лікарні сучасну ультрадіагностику

11  Червня 2019
Небайдужі українці подарували Чернівецькій обласній дитячій лікарні сучасну ультрадіагностику

“Наш медзаклад дуже потребував такого сучасного апарату ультрадіагностики і ми вдячні фонду за таку важливу підтримку, - розповідає Микола Чепіль, головний лікар Чернівецької обласної дитячої лікарні. - Це високотехнологічний пристрій, завдяки якому лікарі можуть зробити надточні висновки про стан здоров’я пацієнта. Він допомагатиме нам, перш за все, рятувати життя пацієнтів відділення онкогематології”.

 

Особливістю нової ультрадіагностики є те, що вона - переносна. Це дасть додаткові можливості лікарям у найкоротші терміни провести діагностику маленьких пацієнтів, а відтак - і збільшить шанси на порятунок дитячих життів.  

“Сьогодні хочеться ще раз подякувати всім клієнтам нашого банку за чуйне серце і небайдужість, - зазначив Юрій Браніцький, директор Південно-Західного РУ ПриватБанку. - Благодійну допомогу від фонду “Допомагати просто!” Чернівецька обласна дитяча лікарня отримує не вперше. Впевнений, що нове обладнання допоможе у лікуванні найскладніших хвороб маленьких пацієнтів медзакладу. Адже те, що подароване від чистого серця, повинно приносити людям найбільшу користь”.

Ініціатор збору коштів - всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”, який було засновано в 2011 році. Вже тривалий час фонд докладає зусиль та реалізує зібрані кошти на допомогу дітям. За 8 років роботи меценатами фонду стали понад 1 мільйон українців. В рамках програм фонду, надано благодійної допомоги на суму понад 100 мільйонів гривень.

Долучитися до допомоги може кожен. Антон Дорожан, заступник керівника Фонду зауважує - допомагати насправді просто. “Приєднуйтесь до наших благодійних програм у Приват24, терміналах, банкоматах. - каже він. - І пам'ятайте, що маленької допомоги не існує. Кожна гривня важлива і буде спрямована на реалізацію цільової програми. По завершенні якої кожен благодійник отримає детальний звіт”.