ПриватБанк передав медикаменти на 100 тисяч гривень для лікування військових

04  Травня 2020
ПриватБанк передав медикаменти на 100 тисяч гривень для лікування військових

Так Харківський військовий шпиталь отримав вкрай необхідні медикаменти за списком, наданим медичним закладом, що рятуватимуть життя і здоров’я бійців, які поступають на лікування в медзаклад.

Також опікове відділення Міської клінічної лікарні №2 м. Дніпра отримало цілий ряд медикаментів та витратних матеріалів, які заклад наразі потребує найгостріше. Дана лікарня є опорною  — сюди поступають із зони бойових дій бійці із опіками, що потребують среціалізованого медичного втручання.

“Всі наші поставки — в рамках як постійних програм, так і ситуативних, наприклад як загальноукраїнська акція “Дихай! Разом проти коронавірусу!”, завжди в першу чергу узгоджуються з керівництвом медзакладів і табелями, рекомендованими МОЗ. - Розказала Анна Павлова, директор Фонду. - На нашу думку, дуже важливо, щоб допомога була не для галочки і відповідала дійсним потребам.

Звіт про використання коштів можна в будь-який момент побачити на сайті благодійного фонду, а кожен благодійник наприкінці року отримує розгорнутий звіт щодо наданої допомоги. ПриватБанк гарантує доцільність використання кожної гривні, адже наші меценати — це клієнти та партнери й ми їм щиро вдячні за доброту сердець і довіру”.

Нагадаємо, що за майже 9 років роботи благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!” було надано допомоги майже на 200 мільйонів гривень. Стати благодійником дуже легко — в декілька кліків це мож