ПриватБанк доставив сучасне медичне обладнання в кременчуцьку лікарню

15  Вересня 2022
ПриватБанк доставив сучасне медичне обладнання в кременчуцьку лікарню

Обладнання вже рятує життя як бійців, що направляються на лікування в медзаклад, так і цивільного населення. Генеральний директор лікарні пан Віктор розповів:  “Це найсучасніша станція, що дозволяє нам проводити глибокий наркоз та визначати точну кількість медикаментів для конкретного пацієнта, здійснювати індивідуальний підхід до кожного хворого, тим самим зменшуючи медикаментозне навантаження на організм”. 

Нагадаємо, що в червні 2022 ПриватБанк ініціював благодійну програму “Допомога шпиталям та медзакладам України”, яку реалізує благодійний фонд банку “Допомагати просто!”. Станом на середину вересня благодійники - клієнти банку, перерахували на програму понад 26 мільйонів гривень. Зібрані кошти спрямовуються на медичне обладнання, медикаменти, витратні матеріали, аби рятувати життя в цей важкий час.

Долучитися до цієї чи іншої благодійної програми з переліку чинних можна у розділі «Добро»  застосунку Приват24, терміналах самообслуговування та банкоматах ПриватБанку, через каси відділень банку, а також на сайті blago.privatbank.ua, де прозоро і в реальному часі відображається хід зборів на програми.

Беремо і допомагаємо!