Допомога постраждалим в м. Дніпро

17  Січня 2023
Допомога постраждалим в м. Дніпро

У ці важкі дні наші думки та співчуття — з родинами, які стали жертвами чергових російських воєнних злочинів. Горе торкнулося й нашої банківської родини. Внаслідок влучення ворожої ракети у житловий будинок у м. Дніпро 14 січня трагічно загинула наша колега.

Дніпро – це особливе місто для ПриватБанку. Це наш дім. Місто, де почалася наша історія, і де досі знаходиться наш найбільший офіс та 5000 працівників. Ми хочемо підтримати рідне місто та людей, чиї життя зруйнувала жахлива трагедія. 

ПриватБанк спрямовує 15 млн гривень власних коштів на допомогу постраждалим та тим, хто зараз цілодобово рятує життя дніпрян.  Зокрема, на цю суму буде закуплено критично необхідне обладнання для лікарень м. Дніпра, які прийняли неймовірно велику кількість постраждалих з 14 січня. Ще частину коштів ми направимо на підсилення самовідданих рятувальників ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, які вже кілька діб поспіль безперервно продовжують рятувальну операцію. Та ще частину коштів ПриватБанк спрямує родинам співробітників, які, на жаль, також є серед постраждалих та жертв.

В Приват24 у меню "Добро" ми додали кнопку “Допомога постраждалим в м. Дніпро”.

Неодмінно переможемо  та усе відбудуємо разом!