Поточні результати благодіної кампанії "Безпорочне серце"

14  Липня 2015

Нагадуємо, що ПриватБанк спільно с Україньским фондом допомоги та провідними кардіоінститутами України організували кампанію по сбору коштів для дітей з пороками серця.

Загальними зусиллями було зібрано понад 735 тис. грн.

Однорічному Артемкові Мартинюку 29 квітня оклюдером закрили Боталів протік, наступного дня він з батьками вже поїхав додому.

3-річному Максимові Бобкову 20 травня лікарі Інституту хірургії закрили дефект міжпередсердної перетинки оклюдером через маленький прокол на ніжці. Операція тривала менше години. Максим почувається добре.

4 червня Ярославу Грабовському лікарі Інституту серця закрили дефект міжпередсердної перетинки оклюдером MemoPart. Вчора Ярослава було виписано з відділення в чудовому гуморі.

2-річній Настусі Лук'яненко зробили операцію ендоваскулярним методом без розтину грудної клітини. Маленька навіть не встигла зрозуміти, що відбувається, як операцію було завершено. Зараз Настуся почувається дуже добре та вже разом з батьками вирушила додому абсолютно здоровою.

25 червня 3-річному Мирославу Козловцю ендоваскулярним методом закрили оклюдером вторинний дефект міжпередсердної перегородки. Операція пройшла дуже швидко й успішно. Малюка вже виписали з лікарні. Тепер попереду в Мирослава щасливе та активне життя без фізичних обмежень.

Найближчим часом буде врятовано ще шестеро дітей, як тільки операції будуть позаду – ми розповімо Вам про них.

Батьки прооперованих дітей дуже вдячні всім, хто не залишився осторонь і допоміг дітям бути здоровими!

Приєднатися до програм фонду може кожен! Допомогти дітям Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Допомагати просто!