Для Харківського обласного спеціалізованого будинку дитини №1 придбано тренажер MOTOmed

28  Липня 2015

У Харківському обласному спеціалізованому будинку дитини №1 проживають діти, які залишилися без батьківської опіки, а також діти з ураженням центральної нервової системи і опорно-рухового апарату, розладами психіки та поведінки, вродженими аномаліями, деформаціями та хромосомними порушеннями, набутими вадами фізичного розвитку.

Такі діти потребують особливого догляду, спеціальних вправ і постійних тренувань.

На кошти, зібрані клієнтами ПриватБанку в рамках благодійних програм  для дітей Харківського дитячого будинку було придбано спеціальний тренажер MOTOmed gracile12 вартістю 7276,00 євро.
Тренажер дозволить їм стати більш рухливими, зменшити спастику м'язів, поліпшити ходьбу, самопочуття, зменшити потребу сторонньої допомоги, зберегти незалежність.


Приєднатися до програм фонду може кожен! Допомогти дітям Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.


Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача. Всі, хто перераховує гроші, обов'язково отримують звіт про їх використання на e-mail або в SMS.


Допомагати просто!