«Ура! Тепер я можу грати у футбол! У мене здорове серце!»

14  Серпня 2015

Ми продовжуємо розповідати Вам про нашу програму «Безпорочне серце», що розпочато в березні ПриватБанком разом із Журналістським проектом «Український фонд допомоги (Уфонд)» і провідними кардіологічними клініками України для проведення операцій дітям з пороком серця.

З початку дії програми зібрано та направлено на проведення операцій понад 942 тис. грн, завдяки спільним зусиллям клієнтів ПриватБанку, Уфонду, батьків і лікарів Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова врятовано вже 11 дитячих сердечок.

08.07.2015 у Національному інституті серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова НАМН України успішно прооперовано тринадцятирічну Катю Семенову. Операцію проведено сучасним малоінвазивним ендоваскулярним методом. Катя прокинулася після операції, що тривала близько години, і відразу заявила: «Ура! Тепер я можу грати у футбол! У мене здорове серце!».

10.07.15 восьмирічній Світланці Конюші виконали необхідну операцію з усунення дефекту міжпередсердної перетинки. Тепер можна забути про страшний діагноз – вроджений порок серця.

14.07.2015 в однорічного Мілана Загнибороди відкриту артеріальну протоку усунено за допомогою спеціальної спіралі-оклюдера. Малюк почувається чудово.

29.07.15 Даші Стасюк було успішно виконано інтервенційну процедуру із закриття вторинного дефекту міжпередсердної перетинки. Дівчинка вже вдома, завдяки короткому відновлювальному періоду дитина відразу повернулася до нормального життя.

У свій день народження, 30.07.2015, успішно прооперовано Олександру Сас. Батьки дівчинки дуже переживали, але операція пройшла дуже швидко та успішно. Відкриту артеріальну протоку усунено за допомогою спеціальної спіралі-оклюдера.

Також 30 липня врятовано ще одне маленьке сердечко. Трьохрічній Настусі Малиш відкриту артеріальну протоку успішно закрито за допомогою спеціальної «заплати» – оклюдера. Через декілька днів дівчинку виписали додому.

Батьки прооперованих дітей дуже вдячні всім, хто не залишився осторонь і допоміг дітям бути здоровими!

Приєднатися до програм фонду може кожен! Допомогти дітям Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Допомагати просто!