Відкрито програму "Заради життя" - надання допомоги дітям з онкологічними захворюваннями

25  Серпня 2015

Кожного року в Україні онкологічні захворювання діагностуються більше ніж у тисячі дітей. При своєчасній діагностиці та проведенні відповідного лікування повністю одужають 7 із 10 онкохворих дітей. Така статистика існує зараз у країнах Європи і США. Дитяча смертність в Україні виглядає жахливо - вижити вдається тільки кожній другій, хворій на рак, українській дитині.

Серед дитячих онкозахворювань найбільш поширені гематологічні захворювання.

ПриватБанк та Всеукраїнський благодійний фонд "Допомагати просто" відкрив програму "Заради життя" для закупівлі медичного обладнання для відділень дитячої онкомегатології.

Чому саме закупівля обладнання?

"В Україні багато дітей, які потребують коштовного лікування, щоб побороти страшне захворювання. Шанси на одужання значно зростають при ранньому виявленні захворювання та в оперативній організації лікування, - каже Керівник проекту "Благодійність" Павлова Ганна.  - Мі вважаємо, що обладнання, яке ми плануємо придбати у рамках цієї кампанії, допоможе врятувати життя дітей із різних куточків України."

Допомогти дітям Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Кожна гривня дойде до свого отримувача. Усі, хто перераховує кошти, обовязково отримають звіт про їх використання на e-mail або в SMS.

Разом переможемо!