В зону АТО доставлена чергова партія теплих речей та обмундирування

24  Грудня 2015

 

На кошти, зібрані клієнтами ПриватБанку в рамках благодійних програм для бійців Застави ВП «Скадовськ» Прикордонної служби України, придбано термобілизну, взуття, зимові комплекти форми, теплі та тактичні рукавички, шапки, балаклави, розвантаження, наколінники та налокітники на загальну суму понад 21 000 грн.

Снайперам з Попасної (Луганська обл.) передано термобілизну, наколінники, налокітники, рукавички та балаклави на загальну суму 6 000 грн.

Також за останні два місяці бійцям різних військових частин було відправлено 78 теплих зимових комплектів форми та берців, 48 комплектів термобілизни, 82 пари рукавиць і балаклав, 69 розвантажень і багато іншого. Загальна вартість придбаного – понад 280 тис. грн.

Допомогти українській армії та пораненим Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача. Усі, хто перераховує гроші, обов'язково отримують звіт про їх використання на e-mail або в SMS.

Разом ми все переможемо! Приєднуйтеся!