Закупівлі для воїнів АТО на кошти, зібрані клієнтами ПриватБанку

02  Березня 2016

 
Розповідаємо вам, що було придбано для воїнів АТО на кошти, зібрані клієнтами ПриватБанку в рамках благодійних програм.
 
 1. Для окремого інженерно-технічного батальйону, який безперервно будує оборонні споруди для воїнів АТО, закуплено та передано 10 комплектів для бензопил Oleo-Mac GS 35 С і комплект з 4 шин Rosava Я-245 для медичного автомобіля. Загальна вартість покупки становить 15 317 грн.
 
2. Для артилеристів 40-ї бригади придбано сучасний бінокль Zeiss TERRA ED вартістю 11 700 грн.
 
3. Для Центру спеціальних операцій «А» СБУ відремонтовано автомобіль, що використовується в зоні АТО для запобігання диверсій. Поставлено нову підвіску, замінено всі витратні матеріали. Загальна вартість ремонту – 20 886 грн.
 
4. Воїнам 21-го батальйону територіальної оборони, які базуються на підступах до Маріуполя, і хлопцям із загону ВПС «Скадовськ», які стоять на кордоні з Кримом, відправлено 27 комплектів форми, 20 пар берців, 25 флісових кофт, 15 комплектів термобілизни, 15 спальних мішків, 10 «розгрузок», 10 пар наколінників і налокітників, 20 балаклав, 20 шапок, 30 пар тактичних та теплих рукавичок загальною вартістю 82 000 грн.
 
5. Для дівчат-розвідниць батальйону «Дніпро-1», які несуть на своїх тендітних плечах нелегке завдання, пошили формені костюми за їх індивідуальними параметрами та побажаннями. Вартість костюмів – 4 000 грн.
 
Допомогти українській армії та пораненим Ви можете, зробивши внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.
Кожна з перерахованих гривень дійде до свого одержувача. Усі, хто перераховує гроші, обов'язково отримують звіт про їх використання на e-mail або в SMS.
 
Разом ми все переможемо! Приєднуйтеся!