1,5 млн грн було зібрано клієнтами ПриватБанку до Міжнародного дня онкохворої дитини - 15 лютого

03  Березня 2016

У серпні 2015 року ми розпочали кампанію «Заради життя», відкрили збір коштів для допомоги онкогематологічним відділенням дитячих лікарень Києва, Дніпропетровська та Миколаєва.


За цей час, більш глибоко вивчивши проблему, ми зрозуміли, що лікарням, окрім обладнання, катастрофічно не вистачає ліків.

Завдяки вам, наші меценати, нам вдалося зібрати 3,6 млн грн на закупівлю обладнання. Ще 1,5 млн грн було зібрано на ліки та медикаменти для онкогематологічних відділень дитячих ликарень України до Міжнародного дня онкохворої дитини, що відзначається 15 лютого.

Сьогодні до Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні доставлено ліки, які вкрай необхідні малюкам, хворим на рак. Це протипухлинні та глікопептидні антибіотики, антиметаболітики, анальгетики, імуносупресивні препарати, спазмолітики, рентгеноконтрастні засоби, протигрибкові та антибактеріальні ліки, загальною вартістю понад 300 000 грн. Триває поставка ліків у інші клініки України.

 

Фотографії поставки ліків Ви можете переглянути в нашому альбомі за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/…

Приєднуйтеся до нашої програми – спільними зусиллями ми зможемо допомогти дітям віднайти надію на життя.

Зробіть внесок на нашому сайті blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або в будь-якому банкоматі ПриватБанку по всій країні.

Навіть одна гривня важлива.

Допомагати просто!