Життя без обмежень

29  Березня 2016

Нік Вуйчіч – австралійський мотиваційний оратор, меценат і письменник, народився 4 грудня 1982 року із синдромом тетраамелії – захворюванням, що призводить до відсутності рук і ніг.

Переживаючи з приводу своєї інвалідності в дитинстві, він навчився жити зі своїм недоліком, ділячись своїм досвідом з оточуючими. Його виступи здебільшого звернені до дітей і молоді з обмеженими можливостями з метою активізації в них пошуку сенсу життя.

Нік Вуйчіч виступить в Україні із розповіддю про те, як подолати труднощі, відчай, повірити в себе та стати щасливим, як навчитися бачити у своїх проблемах не перепону, а можливість зростання, як ставити перед собою великі цілі та завжди досягати бажаного. Без рук і ніг, він навчився підніматися в усіх значеннях цього слова.

Ми вирішили, що просто зобов’язані дати можливість відвідати виступ Вуйчіча українцям з обмеженими можливостями та придбали 400 квитків на захід, що відбудеться в Києві 7 квітня.
Придбані квитки загальною вартістю 304 000 гривень ми передали громадським організаціям, учасникам АТО та дітям-інвалідам.

Головне – ніколи не здаватися!

З питань отримання квитків, звертайтеся за телефоном +38056 789 60 50, blago@privatbank.ua