Веселокутський психоневрологічний інтернат отримав довгоочікуваний подарунок від ПриватБанку

25  Квітня 2017

“Ми щиро вдячні за допомогу ПриватБанку, - розповідає Едуард Бабенко, директор Веселокутського психоневрологічного диспансеру. - Уявіть собі, майже 40 років у варильному цеху не було проведено жодних ремонтних робіт. Звичайно, ми намагалися робити усе від нас залежне аби санітарні умови відповідали вимогам, але ж час бере своє”.

DSCN0350.JPG

Сьогодні новесенький варильний цех радує око блискучою чистотою та сучасним обладнанням: нові плити, котли, кухонні девайси тощо.

Сьогодні майже 160 підопічних, які проживають в інтернаті, отримують найбільш раціональне чотирьохразове харчування, яке готують на новенькому сучасному обладнанні.

“Наші підопічні мають різні діагнози психоневрологічного характеру, - продовжує Едуард Георгійович. - Хвороби різного характеру та ступеня тяжкості, вроджені та набуті. Вікова категорія хворих від 18 до 88 років. Але всім, незалежно від віку чи смакових переваг,  приємно насолоджуватися стравами, приготовленими нашими поварами з гарним настроєм у новесенькому цеху”.

“Всеукраїнська благодійна програма ПриватБанку “Допомагати просто!” дає можливість кожному клієнту банку стати справжнім благодійником, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Всі банківські операції в рамках благодійних програм здійснюються без комісій. ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті www.blago.privatbank.ua”.

Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”, створений у серпні 2011 року за ініціативи ПриватБанку, дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. Місія фонду “Допомагати просто!” – надання простого доступу до благодійності кожному громадянину країни, підвищення рівня освіти та сприяння соціально-економічному розвитку.

Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!