Херсонська філія ПриватБанку стала лауреатом конкурсу "Благодійна Херсонщина-2016"

03  Травня 2017

Нещодавно в Херсоні пройшла церемонія нагородження переможців і лауреатів регіонального конкурсу "Благодійна Херсонщина-2016". Відзначення кращих доброчинців проходило в студії Херсонської обласної державної телерадіокомпанії “Скіфія”. Одним із лауреатів конкурсу стала Херсонська філія ПриватБанку - у номінації "Благодійність в охороні здоров’я та соціальній сфері".

Офіційний партнер Національного конкурсу “Благодійна Україна” Фонд громади Херсона “Захист” проводить таку церемонію нагородження четвертий рік поспіль. Цього разу на адресу Національного оргкомітету від Херсонщини надійшло 25 заявок від трудових колективів, громадських організацій і просто активних людей, які представили тих благодійників, з якими співпрацювали, від яких отримували допомогу і які заслужили на гідне вшанування за їх добрі справи.

Переможців та лауреатів конкурсу обирало Національне журі. У результаті оргкомітет отримав рішення, яке було оголошено в телевізійній студії “Скіфії”. У 5 номінаціях були визначені 5 переможців і 25 лауреатів. Серед них - Херсонський національний технічний університет, Kniga art studio, Олег Баркаренко, ТОВ “Данон Дніпро” і Ансамбль народного танцю “Калиновий цвіт”. Херсонська філія ПриватБанку стала лауреатом конкурсу "Благодійна Херсонщина-2016" у номінації "Благодійність в охороні здоров’я та соціальній сфері".

Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” здійснює добрі справи вже понад 5 років, - зазначила під час отримання диплома керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Ми щиро дякуємо всій команді банку та нашим клієнтам і пишаємося тим, що фонд “Допомагати просто!” увійшов до трійки найкращих благодійних фондів України - за підсумками V національного конкурсу “Благодійна Україна-2016”.

Завдяки співпраці фонду “Допомагати просто!” і ПриватБанку вдалося реалізувати не одну добру справу. Зокрема, у липні 2016 року на гроші, виручені за програмою “Заради життя”, встановлено та введено в експлуатацію автоматичний гематологічний аналізатор Mindray BC-30S у відділенні гематології комунального закладу “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” Херсонської обласної ради. Вартість обладнання становить майже 188 тис. грн.

Національний конкурс “Благодійна Україна-2016” стартував 31 жовтня 2016 року. Серед учасників конкурсу – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації тощо. Відтак, ПриватБанк отримав достойну оцінку благодійної діяльності на регіональному та національному рівнях - і разом з нами підприємець Сергій Дяков із Великої Лепетихи Херсонської області, лауреат Національного конкурсу "Благодійна Україна" у номінації "Меценат" та лауреат регіонального конкурсу "Благодійна Херсонщина-2016" у номінації "Громадянська благодійність".