БФ "Допомагати просто!" подарував маріупольської лікарні новий кисневий концентратор

19  Травня 2017

24 квітня Східне РУ Приватбанку передало лікувальному закладу паспорт та технічну документацію на закуплене обладнання. Кисневий концентратор "Staxel-3,5" від компанії F.Stephan GmBH (Німеччина) забезпечить подачу кисню високої концентрації до апаратів штучної вентиляції легенів. У ньому не використовуються кисневі балони і ємності високого тиску, що робить його надійним і абсолютно безпечним у використанні. Кисень проводиться шляхом відділення його зі звичайного повітря.

4.jpg

"Наше територіальне медичне об'єднання - єдине на півдні Донецької області. Патологія новонароджених - один з основних наших профілів, - каже виконуюча обов'язки головного лікаря медичного закладу Наталія Сидоренко. - Сьогодні завдяки ПриватБанку і його фонду "Допомагати просто!" комплект обладнання палати інтенсивної терапії поповнився ще одним новим сучасним пристроєм. Цей кисневий концентратор зможе забезпечити безперервну роботу апаратів штучної вентиляції легенів для наших крихітних пацієнтів. Спасибі всім небайдужим людям, на чиї пожертвування благодійний фонд зміг закупити для нас це обладнання ".

2.jpg

"Всеукраїнський благодійний фонд" Допомагати просто! "створений з ініціативи ПриватБанку в серпні 2011 року. У проектах фонду вже взяли участь більше 700 000 жителів України, а загальна сума пожертвувань до фонду становить на сьогодні близько 59 млн грн, - зазначив заступник директора Східного РУ ПриватБанку Костянтин Васильєв. - Ми і надалі будемо надавати допомогу всім, хто її потребує, і закликаємо небайдужих приєднатися до цієї роботи. Адже допомагати - це, дійсно, просто!"

3.jpg

Серед програм фонду - допомога дітям з онкогематологічними захворюваннями, допомога дитячим будинкам України, допомога пораненим і постраждалим в зоні АТО, підтримка армії. Перерахувати благодійні внески можуть усі охочі на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендерів, закупівлею і доставкою устаткування.

Національний конкурс "Благодійна Україна - 2016" відзначив роботу Фонду ПриватБанку "Допомагати просто!", що увійшов до трійки кращих благодійних фондів України.