Дитяча лікарня Івано-Франківська цього року отримала першу партію ліків

23  Червня 2017

Загальна вартість ліків, переданих для дітлахів  Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні, склала 200 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку в Івано-Франківській області.

13 червня відбулась офіційна передача медикаментів, придбаних за ініціативи Прикарпатського регіонального управління ПриватБанку, в рамках благодійної програми “Заради життя!” фонду “Допомагати просто!”. В акції активно приймали участь клієнти банку, які робили пожертви на сайті фонду blago.pb.ua, у системі електронних платежів Приват24 або в будь-якому банкоматі чи терміналі самообслуговування ПриватБанку по всій країні.

Перелік медикаментів було затверджено головним лікарем Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні, адже хто, як не лікарі чітко розуміють й бачать ситуацію зсередини та знають, яких препаратів не вистачає для лікування дітей.

“Це перші медикаменти, які цього року поступили до лікарні, - говорить заступник головного лікаря з медичної частини Людмила Вітовська. - Для Івано-Франківської міської дитячої клінічної лікарні фонд “Допомагати просто!” на пожертви від клієнтів ПриватБанку придбав ліки для невідкладної допомоги, антибіотики, тести на визначення антитіл та інше. Загальна вартість допомоги, зібраної клієнтами банку, становить 200 тис. гривень. Дані медикаменти в першу чергу підуть для важкохворих дітей, дітей-сиріт, дітей з неблагополучних та малозабезпечених сімей.”

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку. Всі перерахування у рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було засновано в 2011 році, і з того часу вже було зібрано майже 59 млн грн пожертв від клієнтів ПриватБанку. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку тяжкохворих дітей та  дітей-сиріт, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф і програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.

Національний конкурс “Благодійна Україна – 2016” відзначив роботу фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”, який увійшов у трійку найкращих благодійних фондів України.