Клієнти ПриватБанку рятують маленьких пацієнтів

19  Липня 2017

Вінницька обласна дитяча інфекційна лікарня за останні роки дуже змінилася. Якщо раніше палати й внутрішні приміщення виглядали не дуже привабливо, то тепер, після ремонту, до якого було залучено чимало спонсорів і вкладено масу сил адміністрації, заклад радує приємним виглядом, тож  маленькі пацієнти і їх мами почуваються значно затишніше. Але, на жаль, одного затишку для видужання діток недостатньо. Часто вкрай необхідних медичних препаратів просто не вистачає. І в лікарні, куди практично всі пацієнти поступають в гострому або й критичному стані, їх відсутність може бути фатальною. Проте, на допомогу медичному закладу саме в такий період, коли практично вичерпались запаси важливих ліків, а тендер на їх закупівлю ніяк не завершиться вже декілька місяців, прийшов Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!”.

На гроші, які зібрали клієнти та працівники ПриватБанку з усієї України, було закуплено медичних препаратів на суму  200 000 гривень. Вінницька філія ПриватБанку передала придбані товари медичному закладу.

“Сьогодні, на мою думку, жодна лікарня не має достатнього фінансування, щоб забезпечити в повному обсязі її роботу, - розказала Людмила Бровінська, головний лікар Вінницької обласної клінічної дитячої інфекційної лікарні. - І звичайно спонсорська допомога для нас надзвичайно важлива. І дуже добре, що співпрацюючи з Фондом “Допомагати просто”, ми мали можливість попередньо узгодити, які саме препарати нам необхідні на даний момент. Щодня ми маємо лікувати близько 60-ти діток і велика частина з них - важкі хворі. Отримані препарати дозволять покрити наші потреби, як мінімум, на 2 місяці. Ця допомога саме тепер для нас дуже важлива - якби ми не отримали її, то мали шанси залишитися без жодного флакона деяких вкрай необхідних ліків. Спасибі!”

IMG_4289.JPG

Всеукраїнський благодійний фонд “Допомагати просто!” було засновано в 2011 році, і з того часу у проектах фонду вже взяли участь понад 700 000 жителів України й зібрано майже 59 млн грн пожертв від клієнтів ПриватБанку. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку важкохворих дітей та  дітей-сиріт, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф і програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.

IMG_4296.JPG

”Допомагати насправді дуже просто, - розказала Анна Ніколішина, керівник напрямку з просування послуг бюджетним організаціям Вінницької філії ПриватБанку. - Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду, в будь-якому терміналі самообслуговування чи банкоматі, в Інтернет-банку Приват24 або в мобільному додатку.

Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і надалі забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.”

Давайте творити добро разом!