На Житомирщині дитячий будинок-інтернат (для дівчат) отримав допомогу від клієнтів ПриватБанку

07  Серпня 2017

Для підтримки вихованців були зібрані кошти у сумі майже 200 тис. грн і закуплено на них все необхідне, що було визначено будинком-інтернатом.

 

Зокрема, дієтичні добавки з вітамінами та мінералами, бальзами, спреї, засоби гігієни, низка інших медичних препаратів і вітамінів, у яких мешканці будинку-інтернату за станом здоров’я мають регулярну потребу. Загалом було передано понад 80 найменувань медичних препаратів.

 

У Пугачівському дитячому будинку-інтернаті (для дівчат) перебуває близько 80 вихованок віком від 4 до 35 років.

 

“Вихованці цього дитячого будинку потребують особової любові, уваги і турботи. Дякую всіх небайдужим клієнтам і працівникам банку, які пожертвували свої кошти на потрібні дівчатам препарати і засоби гігієни” - зазначила керівник Коростенського відділення ПриватБанку Світлана Сергієнко.

На сайті “Допомагати просто!” ПриватБанку розміщена вся інформація про програму та фонд. Є список дитячих будинків, якими опікується центр, звітність і ті потреби, на які збирають кошти.

 

Основна мета фонду – допомога дитячим будинкам, інтернатам, підтримка дітей із онкологічними захворюваннями, допомога ветеранам АТО.

 

Долучитись до благодійності дуже просто. Кожні 50, 100, 200 грн від клієнта чи працівника банку разом дають 500 тисяч, мільйон, а то й 59 мільйонів за кілька років. Благодійний внесок можна зробити на сайтіblago.pb.ua, у відділеннях ПриватБанку, в терміналах самообслуговування, в Приват24 – в додатку. Крім цього, всі бажаючі можуть підключити регулярний платіж на благодійність.