Для Херсонської дитячої лікарні закупили обладнання більше ніж на 1,2 млн гривень

31  Жовтня 2017

Клієнти ПриватБанку з усієї України зібрали кошти на придбання унікального медичного обладнання для Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні. Добру справу вдалося реалізувати разом із Всеукраїнським благодійним фондом ПриватБанку “Допомагати просто!”.

26 жовтня 2017 року у Херсонській дитячій обласній клінічній лікарні відбулося вручення обладнання - і представники ПриватБанку разом із журналістами на власні очі побачили, як воно працює. Два гематологічні аналізатори дозволяють швидко та точно діагностувати будь-які відхилення в організмі - а це є запорукою правильного діагнозу та підбору найефективніших методів лікування.

Завдяки клієнтам ПриватБанку лікарня отримала гематологічний автоматичний аналізатор HumaCount 80TS та біохімічний автоматичний аналізатор HumaStar 200 - обидва з комплектом реагентів на рік безперебійної роботи. Вартість обладнання становить 1 260 807 гривень.

“ПриватБанк є засновником Всеукраїнського благодійного фонду «Допомагати просто!”, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Кошти на придбання дороговартісного обладнання були зібрані завдяки співробітникам та благодійним внескам небайдужих клієнтів ПриватБанку. Ми безмежно вдячні нашим клієнтам за довіру та бажання долучитися до програм допомоги хворим дітям, дитячим будинкам та всім, кому потрібна підтримка”.  

На церемонії передачі обладнання були присутні не тільки представники ПриватБанку, але й  медичний персонал Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні на чолі з головним лікарем Інною Холодняк та представники обласного департаменту охорони здоров’я.

“Сьогодні ми вкотре переконалися, що слова “благодійність” та “допомога” для ПриватБанку - це норма життя, - говорить головний лікар КЗ “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня”  Інна Холодняк. - Я щиро дякую співробітникам цієї фінансової установи, які створили такий благодійний фонд. Низький уклін клієнтам ПриватБанку, тому що кожна їхня перерахована гривня рятує чиєсь життя”.

Улітку 2016 року ПриватБанк та фонд “Допомагати просто!”для Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні закупили діагностичне обладнання, у січні 2017 року придбано медикаменти для гематологічного відділення на 500 тисяч гривень. На разі триває збір коштів для допомоги родині загиблих та постраждалим від пожежі 19 вересня на вул. Пилипа Орлика.

Долучитися до добрих справ має змогу кожен. Благодійні внески можна здійснити на сайті фонду blago.pb.ua, в Інтернет-банку Приват24, будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку.