Коломийська Центральна районна лікарня отримала нове медичне обладнання

27  Листопад 2017

В рамках програми “Заради життя” благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” закупив для дитячого відділення Коломийської Центральної районної лікарні нове медичне обладнання, а саме - стерилізатори  для знезараження виробів медичного призначення. Основне завдання стерилізатора - це знищення всіх форм бактерій, вірусів та інших мікроорганізмів, в тому числі спороносних, за допомогою створення високої температури всередині камери. Загальна вартість стерилізаторів - понад 230 тис. грн. До цього часу в медичному закладі використовувалось “морально застаріле” обладнання.

Передача медичного обладнання відбулась 15 листопада у приміщенні  Коломийської Центральної районної лікарні.

“Ми, як тільки дізнались, що є така можливість співпраці з фондом “Допомагати просто!” через ПриватБанк, одразу ж звернулись. І, чесно кажучи, не розраховували на миттєву відповідь і тим більше - на позитивний результат, - говорить головний лікар дитячої лікарні Олег Токарчук. - Ми давно співпрацюємо з ПриватБанком по зарплатному проекту і дуже втішені, що і таким чином змогли підставити один одному своє плече допомоги”.

“Ці стерилізатори для лікарні були закуплені завдяки благодійним внескам небайдужих клієнтів та співробітників ПриватБанку. Жертвуючи посильні суми, вони дарують здоров’я, а деколи - й життя, мільйонам українців. Ми щиро дякуємо усім, хто долучається до благородної справи. Допомагати просто - і клієнти банку щодня доводять це”, - зауважив директор Прикарпатського РУ ПриватБанку Юрій Акуленко.

ПриватБанк спільно з фондом “Допомагати просто!” закликають всіх небайдужих приєднатися до їхнього проекту. Перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в Інтернет-банку Приват24 і в мобільному додатку. Всі операції в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання. Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Всеукраїнський благодійний фонд «Допомагати просто!» було засновано в 2011 році, і з того часу вже було зібрано майже 59 млн грн пожертв від клієнтів ПриватБанку. В рамках фонду діють благодійні проекти на підтримку тяжкохворих дітей та  дітей-сиріт, цільові проекти допомоги постраждалим від стихійних лих і катастроф і програми допомоги українській армії та пораненим в зоні проведення АТО бійцям.