Фонд "Допомагати просто!" подарував мирноградскій лікарні унікальний апарат

11  Квітня 2018

Апарат Hamilton-С3 швейцарського виробництва безоплатно переданий медичному закладу благодійним фондом ПриватБанку "Допомагати просто!". Це унікальне обладнання вартістю понад 1,3 млн грн придбано на кошти фонду. Гроші зібрані небайдужими клієнтами і співробітниками банку.

Hamilton-С3 - це компактна автономна установка для тривалої і безперервної вентиляції легенів пацієнтів всіх вікових категорій, в тому числі новонароджених з екстремально низькою масою тіла (від 300 грамів). В апараті передбачений повний спектр стандартних режимів вентиляції, а також реалізована унікальна технологія автоматичного управління вентиляцією та оксигенацією легенів у залежності від фізіологічних показників пацієнта і заданих лікарями цілей.

Широкоформатний 12-дюймовий монітор з високою роздільною здатністю покращує візуальне відображення дихальної механіки пацієнта, його поточний стан.

"У такому обладнанні ми потребували вже давно. Зверталися в різні інстанції, але апарат досить коштовний, і придбати його не виходило протягом декількох років, - каже головлікар Мирноградської ЦМЛ Роксана Хохлова. - Тоді ми звернулися по допомогу до благодійного фонду ПриватБанку, бо вже давно співпрацюємо з банком. Минуло всього кілька місяців, і ось цей чудовий апарат вже встановлений і працює в реанімації нашого пологового відділення. Він просто незамінний і допоможе врятувати багато дитячих життів. Спасибі величезне фонду ПриватБанку за такий подарунок і всім, хто брав участь у цій добрій справі!"

"Мирноград - це прифронтове місто. Лінія "фронту" знаходиться менш ніж за сотню кілометрів. При цьому життя тут йде своєю чергою - діти народжуються, ходять в садочки і школи. Я впевнена, що ми зробили дуже потрібний Мирнограду подарунок, - каже директор благодійного фонду ПриватБанку "Допомагати просто!" Анна Павлова. - Порятунок людських життів - це найважливіша, благородна і добра справа, яку тільки можна собі уявити, і ми пишаємося тим, що маємо можливість брати участь в цьому!"

Мирноградьска ЦМЛ - четверта з прифронтових медустанов у  Донецькій області, яким була надана благодійна допомога фондом ПриватБанку "Допомагати просто!". Нагадаємо, в жовтні 2017 року лікарні Волновахи, Покровська і Курахово отримали медобладнання на загальну суму понад 3,2 млн грн.