Військовому госпіталю в Покровську передали операційне обладнання

18  Квітня 2018

На гроші, зібрані небайдужими співробітниками і клієнтами ПриватБанку, були закуплені операційні столи та операційні світильники для хірургічного відділення госпіталю.

Допомога пораненим воїнам АТО - один з основних напрямків роботи Всеукраїнського благодійного фонду "Допомагати просто!", створеного з ініціативи ПриватБанку в серпні 2011 року. З серпня 2014 року фонд збирає гроші на закупівлю медикаментів та обладнання для лікарень і військових госпіталів. На сьогоднішній день зібрано і передано на потреби армії близько 30 млн грн.

"П'ятий рік наша країна переживає випробування, з якими ніколи не стикалася. Гинуть і отримують поранення від рук терористів військовослужбовці і мирні жителі України, - каже директор благодійного фонду ПриватБанку "Допомагати просто!" Анна Павлова. - Для відновлення після поранень багатьом з них необхідні дорогі лікування і реабілітація. Приєднуйтесь, кожна гривня важлива!"

Схема роботи фонду проста і прозора. Будь-який бажаючий може пожертвувати гроші, які підуть до загального фонду або на реалізацію конкретної програми. По кожній пожертвуваної сумі благодійник отримує звіт про використання. На сьогоднішній день загальна сума пожертвувань до фонду "Допомагати просто!" становить близько 99 млн грн. Перерахувати гроші можна на сайті фонду, в терміналах самообслуговування, в Приват24 і в мобільному додатку.