Обласна дитяча лікарня в Дніпрі отримала рекордну суму допомоги від клієнтів ПриватБанку

24  Вересня 2018

На цю суму благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» придбав для закладу сучасне медичне обладнання.

Дніпропетровська обласна клінічна лікарня – провідний дитячий медзаклад регіону. Сюди госпіталізують дітей у найважчому стані та зі складними діагнозами. Медобладнання, подароване благодійним фондом, вкрай необхідне клініці. Наприклад, наркозно-дихальна станція Leon, що незамінна під час складних тривалих операцій.

 

Головний лікар Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Наталія Дементьєва зауважила, що саме завдяки цьому обладнанню деякі складні операції тепер доступні для пацієнтів Дніпропетровської області.

Відділенню реанімації подарували апарат штучної вентиляції легенів Hamilton швейцарського виробництва зі штучним інтелектом. Апарат сам визначає режим вентиляції та автоматично виставляє безліч параметрів, що дозволяє рятувати та підтримувати життя навіть найтяжчим пацієнтам. Також лікарні надано переносний апарат УЗД вартістю 500 тис. грн. Усе обладнання – від світових лідерів галузі та призначене саме для діагностики та порятунку маленьких дітей.

«Допомога від ПриватБанку дуже важлива для нас. Кожен апарат уже рятує життя маленьких пацієнтів. Ці апарати – прорив для нашої лікарні», – зазначив директор Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олександр Хітрік.

«ПриватБанк дякує кожному клієнту, який вносив пожертви на рахунок фонду «Допомагати просто!», –  зазначив директор Дніпропетровського регіонального управління ПриватБанку Володимир Мацак. – Без вашої участі зібрати такі великі суми було б неможливо. Від самого заснування фонду ми разом із нашими клієнтами надали допомогу лікарням на десятки мільйонів гривень і будемо й надалі допомагати».

Благодійні внески може зробити будь-який клієнт ПриватБанку на сайті фонду blago.pb.ua, у Приват24 або через банкомат чи термінал ПриватБанку.

Відео-сюжет