Одеська лікарня отримала обладнання від клієнтів ПриватБанку

27  Липня 2023
Одеська лікарня отримала  обладнання  від клієнтів ПриватБанку

Медичне обладнання - апарат штучної вентиляції легень експертного класу (ШВЛ) виробництва США на суму понад 1,45 млн грн поставив до Одеської обласної клінічної лікарні Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”.  Апарат, який вже рятує життя одеситів та всіх постраждалих внаслідок постійних ворожих обстрілів Одещини, вдалося придбати завдяки пожертвам мільйонів клієнтів ПриватБанку.

“Цей ШВЛ експерт класу з великим спектром функціональних можливостей, для надання допомоги надважким хворим з різноманітними патологіями. Завдяки саме таким ШВЛ експерт класу, було врятовано багато життів пацієнтам з COVID-19. Наразі,апарат встановлено у відділенні кардіореанімації, за для надання допомоги надважким пацієнтам, в тому числі після операцій на відкритому серці, - розповідає Юрій Гульченко, Генеральний директор Одеської обласної клінічної лікарні. В найскладніші для нашої країни часи, різко збільшилась кількість пацієнтів з серцево-судинними захворюваннями.
Ми щиро вдячні всім меценатам банку за це обладнання, яке допоможе нам врятувати не одне життя”.

“Українці вже неодноразово показували свою силу та міць в єдності, спільно допомагаючи тим, хто найбільше цього потребує, - додає Олексій Цимбалюк, директор Південного макрорегіонального управління ПриватБанку. - Тільки спільними зусиллям ми переможемо ворога, знайдемо в собі сили вистояти та відбудувати нову, мирну, потужну країну. Ми дякуємо кожному нашому клієнтові, хто довіряє нам та доєднується до благодійної програми фонду ПриватБанку “Допомога шпиталям та медзакладам України".