Чернігівська лікарня отримала обладнання на 2 мільйони від клієнтів ПриватБанку

25  Серпня 2023
Чернігівська лікарня отримала обладнання на 2 мільйони від клієнтів ПриватБанку

Чернігівська обласна клінічна лікарня отримала 7 одиниць найсучаснішого реанімаційного обладнання  на загальну суму 2 070 000 грн. Обладнання закуплене за кошти, які переказували клієнти ПриватБанку на благодійну програму “Допомога шпиталям та медзакладам України”. Програму реалізує Благодійний фонд 

ПриватБанку “Допомагати просто!”, і це вже 21-й медичний заклад, який отримав допомогу лише за 2023 рік. Загалом  від червня минулого року, коли програма була започаткована, і до сьогодні, завдяки небайдужим українцям, вдалось зібрати понад 82 мільйони гривень і надати допомогу 40 шпиталям та лікарням країни.

“Апарат штучної вентиляції легень, дефібрилятор-монітор, 5 шприцевих помп - здавалося б, сухі медичні назви, але за ними стоять врятовані людські життя та здоров’я, - розказав Богдан Дубенський, директор Північного МРУ ПриватБанку. - Ми доставили це обладнання, яке медзаклад на сьогодні потребує найбільше, і вдячні кожному з добродійників, що долучився до збору. В єдності - сила. Беремо і допомагаємо!”

Андрій Жиденко, Генеральний директор Чернігівської ОДКЛ, додав: “Вдячні клієнтам ПриватБанку та команді благодійного фонду за високотехнологічне медичне обладнання, особливо необхідне тепер, коли Чернігів зазнає постійних обстрілів. Кожен з цих апаратів має свої переваги і здатен підвищувати ефективність процесу реанімації, лікування. У випадках, коли між життям і смертю всього лише декілька хвилин, таке обладнання допомагає лікарям рятувати. Спасибі!” 

Нагадаємо, що зробити донат на підтримку програми “Допомога шпиталям та медзакладам України” чи іншої з переліку чинних можна з будь-якої картки в декілька кліків за допомогою сервісів ПриватБанку: в меню “Добро” в Приват24, меню “Благодійність” в банкоматах та терміналах самообслуговування, через сайт dobro.privatbank.ua, в касах банку.