Прапор з підписом Головнокомандувача за донат на “Люті пташки”

29  Вересня 2023
Прапор з підписом Головнокомандувача за донат на “Люті пташки”

Прапор із підписом Головнокомандувача Валерія Залужного - головний приз розіграшу серед благодійників, які з 1 по 6 жовтня підтримають збір на "Люті пташки". Організатор акції в соціальних мережах - ПриватБанк за підтримки партнера, благодійного фонду "Дігнітас".
Прапор та ще два унікальних лоти від українських військовослужбовців мають шанс отримати ті, хто в період проведення акції здійснить донат на 500 гривень чи більше та залишить коментар під спеціальним постом розіграшу на офіційній сторінці ПриватБанку в Instagram.

Благодійний збір, ініційований у партнерстві ПриватБанку та БФ “Дігнітас”, має на меті зібрати 30 мільйонів гривень. Від початку збору небайдужі українці вже перерахували на його підтримку понад 20 млн грн. 

«Люті пташки» – тактичні дрони, які здатні наздогнати та влучити практично в будь-яку ціль на полі бою. Одна маленька «пташка» здатна захистити десятки життів українців. Доєднуйтесь до збору!

Офіційні правила проведення розіграшу:

 

Офіційні правила 

“Благодійний розіграш прапору із оригінальним підписом Головнокомандувача у підтримку акції “Люті пташки” на сторінках офіційних  соціальних мереж ПриватБанку“ 

1. Терміни та загальні положення

1.1. Ці Офіційні правила (далі – Правила) благодійної акції  “Благодійний розіграш прапору із оригінальним підписом Головнокомандувача у підтримку акції “Люті Пташки” на сторінках ПриватБанку у соціальних мережах “  (надалі – Акція) встановлюють порядок та умови її проведення. Переможець Акції визначатиметься відповідно до критеріїв,  наведених у цих Правилах. Участь в Акції безкоштовна. Акція не є азартною грою і не може бути використана в будь-якій формі азартних ігор. Участь в Акції означає повне та беззастережне прийняття учасником усіх умов цих Правил.

1.2. Територія проведення Акції – акція проводиться на території України, за винятком території, що визнана як тимчасово окупована, відповідно до Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території Україниˮ від 15.04.2014 № 1207-VII (зі змінами), а саме: сухопутна територія тимчасово окупованих російською федерацією територій України, водні об’єкти, що знаходяться на цих територіях, Автономна Республіка Крим та місто Севастополь, окремі території України, що входять до складу Донецької та Луганської областей, є окупованими російською федерацією (зокрема окупаційною адміністрацією російської федерації), починаючи з 7 квітня 2014 року. Межі та перелік районів, міст, селищ і сіл, частин їх територій, тимчасово окупованих у Донецькій та Луганській областях із цієї дати визначено Президентом України за поданням Міністерства оборони України, підготовленим на основі пропозицій Генерального штабу Збройних Сил України з урахуванням Указу Президента України “Про межі та перелік районів, міст, селищ і сіл, частин їх територій, тимчасово окупованих у Донецькій та Луганській областяхˮ від 7 лютого 2019 року № 32/2019, Указу Президента України «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 квітня 2014 року “Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України”» від 14 квітня 2014 № 405/214 та Постанови Верховної Ради України “Про визнання окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей тимчасово окупованими територіямиˮ від 17.03.2015 № 254-VIII], Постанови Кабінету Міністрів України Деякі питання формування переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією від 6 грудня 2022 р. № 1364, а також на території інших держав. 

1.3. Період проведення Акції – в період з 09: 00 1 жовтня 2023 року до 14:00 6 жовтня 2023 року. Тривалість акції може бути продовжена за ініціативи Організатора.

1.4. Організатор Акції –  (АТ КБ “ПРИВАТБАНКˮ.  Місце знаходження : Україна, м. Київ, 01001, вул. Грушевського, 1Д, код ЄДРПОУ 14360570 (надалі – Організатор або ПриватБанк).

1.5. Співорганізатор  Акції – БО “БФ “ДІГНІТАС”  (надалі – Співорганізатор).

1.7. Заохочення – прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (1 шт.) (надалі – Заохочення 1), Ваза з артилерійського снаряду (далі – Заохочення 2), Тубус з-під запалів гаубиці з пам'ятними підписами військовослужбовців (далі – Заохочення 3).

1.8. Учасник Акції – фізична особа – громадянин України, якому на момент проведення Акції вже виповнилось 18 років, який повністю згоден з умовами Акції (далі – Учасник або Учасники). 

1.9. Переможець – це Учасник, який отримав право на отримання заохочення за результатами процедур визначення переможців згідно з пунктом 4.9 цих Правил. 

1.10. Офіційна сторінка Акції – ці Правила буде розміщено для публічного доступу за такою вебадресою:   https://dobro.privatbank.ua/ua/news (далі – Офіційна вебсторінка Акції).

1.11. Сайт random.org – генератор випадкових чисел, який буде застосовуватися для визначення переможців.

1.12. Мета збору – підтримка благодійного збору коштів “Люті Пташки” на придбання й подальшу передачу Збройним Силам України  оборони FPV-дронів.

1.13. Організатор має право змінити умови, місце (територію) та строки (період) проведення Акції, попередивши про це публікацією про внесення зміни до Правил, розмістивши нову версію Правил на Офіційній вебсторінці Акції за адресою https://dobro.privatbank.ua/ua/news

2. Учасники Акції

2.1. Учасники під час участі в Акції зобов’язуються: 

2.1.1. дотримуватися вимог цих Правил та норм чинного законодавства України; 

2.1.2. свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам; 

2.1.3. не чинити дій, які ставлять під сумнів правомірність  та добросовісність участі такого Учасника в Акції;

2.2. Надання Учасником хибних/вигаданих/недостовірних/чужих даних або ненадання згоди на обробку персональних даних (прізвища, імені, по батькові під час визначення переможців Акції та комунікацій Організатора/Співорганізатора за результатами Акції)  звільняє Організатора від обов’язку вручити/надіслати Заохочення. Відповідно Учасник, який здобув право на отримання Заохочення, але надав хибні/вигадані/недостовірні/чужі дані, втрачає право на отримання Заохочення. 

2.3. Організатор не зобов’язаний перевіряти вік, правоздатність та/або дієздатність Учасників.

2.4. Учасник, беручи участь у цій Акції, підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил (зокрема механіки, порядку та інших умов проведення Акції) або відмова Учасника від їх належного виконання вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отриманні Заохочень. У разі порушення будь-якої з умов та/або вимог цих Правил, незважаючи на виконання всіх інших умов та/вимог, Учасник втрачає право на отримання Заохочення та будь-якої компенсації.

2.5.    Учасниками Акції не визнаються особи, які не виконали умови цих Правил.

3. Порядок участі в Акції 

3.1. Щоб узяти участь в Акції та мати можливість отримати Заохочення 1, 2, 3, Учасник має протягом строку  проведення Акції здійснити щонайменше один платіж на суму 500 грн на рахунок збору “ЛЮТІ ПТАШКИ” 

3.2. Учасник має вказати своє ставлення до  розіграшу на офіційній сторінці ПриватБанку в Instagram @privatbank_original та залишити коментар із довільною відповіддю на тему “За що я вдячний захисникам та захисницям України”

3.3 Під час здійснення платежу учасник має вказати номер мобільного телефону, щоб у разі перемоги, Організатор  міг з ним зв’язатися.

4. Заохочення та порядок їх отримання

4.1. Заохоченнями Акції є:

4.1.1. Заохочення 1 – Прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (1 шт.) 

4.1.2. Заохочення 2 – Ваза з артилерійського снаряду. 

4.1.3. Заохочення 3 – Тубус  від запалів гаубиці з пам'ятними підписами військовослужбовців. 

4.2. Один Учасник Акції може отримати право на одержання лише одного Заохочення за весь строк проведення Акції. Якщо такий Учасник вже отримав Заохочення за результатами відповідного визначення, він автоматично позбавляється права на отримання другого Заохочення. 

4.3. Організатор залишає за собою право збільшити/зменшити кількість Заохочень/змінити Заохочення або надати додаткові Заохочення, не передбачені Правилами, або підвищити вартість Заохочення. В такому випадку Організатор  повідомляє про такі зміни в порядку, передбаченому в пункті 1.13. цих Правил.

4.4. Відповідальність Організатора обмежується кількістю Заохочень. 

4.5. Заміна Заохочення не допускається. Заохочення обміну та поверненню не підлягає. 

4.6. Організатори не несуть жодної відповідальності щодо подальшого використання Заохочення Переможцем після його одержання, зокрема за неможливість скористатися наданим Заохоченням із будь-яких причин, а також за можливі наслідки використання Заохочення. Переможець розуміє, що він не може продавати Заохочення. Отримання будь якої вигоди або використання Заохочення з будь-якою комерційною ціллю є забороненим.

 

4.7.    Якщо Учасник Акції, який здобув право на отримання Заохочення, не має можливості/бажання отримати це Заохочення з причин, які не залежать від Організатора, вважається, що він відмовляється від будь-якого права на його отримання, Організатор не сплачують такому Учаснику жодних компенсацій, у тому числі грошових.

4.8. Зовнішній вигляд/форма/зображення Заохочення, зазначені (можуть бути зазначені) на Офіційній вебсторінці Акції в інформаційних  матеріалах про Акцію, можуть відрізнятися від реальних та не повною мірою відповідати сподіванням Учасника.

4.9. Порядок визначення Переможців:

4.9.1. Визначення Переможців здійснюється Організатором протягом 6 жовтня 2023 року  завершення Акцїї.

4.9.2. Визначення Переможців здійснюється Організатором шляхом випадкового комп’ютерного вибору за допомогою сервісу random.org серед усіх учасників, які відповідають вимогам Правил.

4.9.3. Під час визначення переможців Організатором також визначаються резервні переможці для Заохочення в такій самій кількості, як і основні Переможці. Резервні переможці матимуть можливість отримати Заохочення в разі неможливості його вручення основному Переможцю (-ям) та/або відмови від нього основного Переможця (-ів). 

4.10. Результати визначення Переможців публікуються протягом 48 годин із дати проведення відповідного визначення на Офіційній вебсторінці Акції: https://dobro.privatbank.ua/ua/news

4.10.1. Протягом 3 (трьох) робочих днів із дати визначення Переможця представник Організатора інформує Переможця про його перемогу в Акції шляхом телефонного дзвінка.

4.10.2. Організатор та Партнер гарантують відповідність процедури визначення Переможця умовам цих Правил.

4.11. Порядок отримання Заохочень:

4.11.1. Заохочення вручається Переможцю Організатором Акції  особисто в руки або поштовим відправленням в межах України. Пересилка Заохочення здійснюється за рахунок Переможця. 

4.12. Неухильне дотримання всіх умов цих Правил є необхідною умовою отримання Учасником Заохочення.

4.13. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє Учасника можливості отримати Заохочення. 

4.14. Організатор/Співорганізатор звільняються від виконання зобов’язань згідно з Правилами в разі настання форс-мажорних обставин, як-от: стихійні лиха, пожежа, повінь, воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни в законодавстві, що діють на Території проведення Акції, інші дії, що непідвладні контролю з боку Організатора/ Співорганізатора. 

5. Додаткові умови 

5.1. Інформування щодо Правил та умов Акції, а також про порядок отримання Заохочень здійснюється шляхом розміщенням цих Правил на Офіційній вебсторінці Акції: https://dobro.privatbank.ua/ua/news.

5.2. У разі виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, що не врегульовані цими Правилами, вирішення таких питань Організатор залишає за собою. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає. 

5.3. Терміни, що вживаються в цих Правилах, стосуються винятково Акції, що проводиться відповідно до  цих Правил. 

5.4. Усі питання, що прямо не врегульовано Правилами, регулюються відповідно до чинного законодавства України.