35 мільйонів на "Люті пташки" зібрано!

08  Листопад 2023
35 мільйонів на

Благодійний збір ПриватБанку та фонду “Дігнітас” закрито! Завдяки небайдужим українцям на закупілю тактичних дронів зібрано понад 35 мільйонів гривень - на 5 мільйонів більше, ніж ставили собі за ціль. 

Ці кошти вже працюють на передовій: фонд закупив і доставив значну частину “Лютих пташок” - FPV дронів українського виробництва, які допомагають нашим воїнам виявляти позиції ворога та нищити ворожу техніку, а найголовніше - зберігають життя наших захисників і навіть цілі мирні села.

Українські дрони, до того ж, об’єднують українські бізнеси. ПриватБанк перейняв естафету від Uklon, завдяки якому було зібрано кошти на понад 1000 “Лютих пташок” навесні цього року. Тепер пишаємось передати ініціативу WOG. Найбільша сила українців - в єдності.

Рахунок збору для фонду “Дігнітас” в ПриватБанку продовжує діяти, тож донатити на “Люті пташки” можна й далі, бо FPV дрони – це постійна потреба сил оборони. Нагадаємо, що підтримати армію чи гуманітарні потреби українців можна, зробивши донат за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування, через сайт dobro.privatbank.ua, в касах банку.