Mastercard подвоїть донати благодійної ініціативи

24  Листопад 2023
Mastercard подвоїть донати благодійної ініціативи

Міжнародна технологічна компанія Mastercard підтримала благодійний збір «Свої діти», який ініціювали ПриватБанк та ГО «Мрія дітей України». Протягом місяця, з 24 листопада до 25 грудня, в передноворічний час, коли всім хочеться вірити в дива  - компанія Mastercard автоматично подвоїть кожен донат, зроблений карткою Mastercard від ПриватБанку.

Олеся Жулинська, керівниця Напрямку комунікацій ПриватБанку, закликала підтримати збір: «Ми звикли, що кінець року - це час добрих справ, а криза війни ще більше об’єднала українців і українські бізнеси навколо наших цінностей. Розвиток і освіта - це також традиційна цінність українців. Саме тому ми закликаємо підтримати наш спільний проект, аби сьогоднішні діти не втратили цей час, адже їм завтра відбудовувати країну». 

Серед учасників, які зробили благодійні пожертви на 500 гривень і більше, буде проведено розіграш трьох цінних призів від Mastercard. Для участі в розіграші потрібно зареєструватися на сайті newpromos.privatbank.ua

«Ми віримо в те, що єднатися для допомоги – безцінно. Як мати двох дітей я знаю, що чужих дітей не буває, і переконана, що наша спільна місія в тому, аби подарувати трішки різдвяного дива дітям, які цього особливо потребують. Долучайтеся до цієї важливої справи, а ми в свою чергу примножимо ваш внесок», - додала Наталя Байдала, директорка з маркетингу та комунікацій Mastercard в Україні та Молдові.

Нагадаємо, що благодійний збір «Свої діти» стартував у вересні і має ціль зібрати 20 мільйонів гривень на позашкільну освіту для дітей, які через війну залишились без батьківського піклування. Кошти буде спрямовано на оплату гуртків, курсів і занять дітей, чиї батьки опинилися в полоні, зникли безвісти або загинули на війні.