Понад три мільйони гривень для дітей без батьківського піклування за місяць

04  Січня 2024
Понад три мільйони гривень для дітей без батьківського піклування за місяць

Протягом місяця, з 24 листопада до 25 грудня, компанія Mastercard підтримала благодійний збір “Свої діти”, ініційований ПриватБанком та ГО “Мрія дітей України”.

Кожен донат, зроблений карткою Mastercard від ПриватБанку в цей період, автоматично подвоювався Mastercard. За цей час клієнти банку перерахували на підтримку програми 2,1 млн грн, ще 1 мільйон додав Mastercard, а загалом з початку запуску програми вже зібрано понад 7,2 млн грн.

Збір триває від вересня 2023 року і має на меті зібрати 20 мільйонів гривень на позашкільну освіту для дітей, які через війну залишились без батьківського піклування. Зібрані кошти спрямовуються на оплату гуртків, курсів і занять дітей, чиї батьки опинилися в полоні, зникли безвісти або загинули на війні.

Додатково серед тих, хто здійснював донати на понад 500 гривень протягом минулого місяця, зареєструвавшись в акції, був проведений розіграш трьох цінних призів: добродійники-щасливчики отримали сертифікат номіналом 40 тисяч гривень на поїздку в зимові Карпати, Універсальний сертифікат GiftMall на таку ж суму та Ноутбук Xiaomi Redmi G R5. Вітаємо переможців!

Благодійний збір “Свої діти” триває, підтримати ініціативу можна, зробивши донат на спеціальній сторінці акції або за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua.