ПриватБанк допомагає фонду “Повернись живим”

03  Травня 2022
ПриватБанк допомагає фонду “Повернись живим”

 Ця програма  з’явилась у всіх сервісах, за допомогою яких можна здійснювати пожертви на цю чи інші програми: в Приват24, терміналах самообслуговування, банкоматах, на сайті blago.privatbank.ua, а також благодійні внески можна робити у касах банківських відділень. Через сервіси ПриватБанку на рахунок “Повернись живим” тільки за перші дні дії програми вже перераховано майже 8 мільйонів 500 тисяч гривень.

Фонд “Повернись живим”, який з часу свого заснування у 2014 році став найбільшою організацією, що забезпечує Збройні Сили України, доповнив список партнерів благодійного фонду ПриватБанку “Допомагати просто!”.

За понад 10 років діяльності фонд банку реалізував десятки успішних програм. Так, з початком повномасштабної війни проти України, через сервіси фонду на спеціальний рахунок Нацбанку для збору коштів на підтримку Збройних Сил України було перераховано майже 2 мільярди 400 мільйонів гривень, а на збір Мінсоцполітики задля гуманітарної допомоги українцям - понад 76 мільйонів.

До лютого 2022 допомога Армії та пораненим в АТО також була в переліку програм фонду. Окрім цього, основна діяльність фонду ПриватБанку була спрямована на допомогу важкохворим дітям, дитячим будинкам, допомогу притулкам для тварин та програми екстрених зборів при стихійних лихах та катастрофах.

Так на допомогу важкохворим дітям благодійники перерахували 136 мільйонів гривень, на підтримку благодійного фонду Таблеточки - майже 19 мільйонів гривень, а на підтримку Армії та поранених в АТО - понад 48 мільйонів.

Ще однією з успішних реалізованих програм фонду стала акція “Дихай! Разом проти коронавірусу”, яка зібрала понад 54 мільйони гривень задля забезпечення медичним обладнанням українських лікарень і 29 мільйонів з них пожертвував сам банк.

В співпраці з партнерами фонд  “Допомагати просто!” здійснив чимало добрих справ.

350 кисневих концентраторів було доставлено в українські лікарні разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). Завдяки реалізації фондом ПриватБанку благодійного проєкту Уряду Японії КУСАНОНЕ, в українські медичні заклади було доставлено обладнання на понад 10 мільйонів гривень.

Новорічна акція в партнерстві з Mastercard, що проводиться 7 років поспіль і спрямована на привітання важкохворих дітей, які змушені зустрічати Новий рік в лікарняних стінах, і закупівлю медичного обладнання для дитячих лікарень, в сумі зібрала близько 30 мільйонів гривень.

Беремо і робимо!