Медзаклади Вінниці отримали обладнання від благодійного фонду ПриватБанку

08  Серпня 2022
Медзаклади Вінниці отримали обладнання від благодійного фонду ПриватБанку

Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” та сам ПриватБанк від початку повномасштабного вторгнення працюють і на благодійному фронті, відповідаючи на найактуальніші потреби країни. Цього тижня завершено поставки в низку лікарень та шпиталів Вінниці, де лікують постраждалих від нещодавніх бомбардувань містян та куди направляють на лікування важкопоранених.

Завдяки коштам клієнтів ПриватБанку, які скористалися можливістю простого і швидкого переказу коштів на благодійність, медичні заклади міста отримали обладнання вартістю на понад 13 мільйонів гривень. Зокрема, вже допомагають рятувати життя:

  • 3 наркозно-дихальні системи з моніторами та мультигазовими модулями

  • рентгенографічна система С-Дуга

  • сучасний операційний стіл

  • 12 реанімаційних ліжок з антипролежневими матрацами

  • 12 моніторів пацієнта

Нагадаємо, що долучитись до благодійності можна в меню “Добро” Приват24, в банкоматах та терміналах самообслуговування ПриватБанку, на сайті blago.privatbank.ua, а також благодійні внески приймають у касах відділень банку. До цільової допомоги лікарняним закладам охочі можуть долучитися, пожертвувавши будь-яку суму на програму  Допомога шпиталям та медзакладам України, яку реалізує Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”.

Беремо і допомагаємо!