Беремо і робимо літо!

03  Квітня 2024
Беремо і робимо літо!

Діти мають право на щасливе літо: стартував благодійний проєкт "Беремо і робимо літо!" для дітей з порушеннями слуху та вразливих груп. Благодійний фонд “Відчуй” та ПриватБанк оголосили про старт збору коштів на інклюзивний табір, аби діти з порушенням слуху та діти, які зазнали травм через війну, змогли відчути радість літа, а ще - посилити інтеграцію в суспільстві через молодь.

Діти, які переживають війну, стикаються з численними труднощами, які можуть впливати на їхнє фізичне та психічне здоров'я. Забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей під час війни — складне завдання, та організація інклюзивних таборів є особливим викликом.

Літній інклюзивний табір створений для подолання комунікаційного бар'єра, соціалізації дітей з порушенням слуху та дітей, які травмовані через війну в інший спосіб. Серед учасників запланованого табору - діти, яких вдалось повернути з депортації та ті, хто втратив своїх батьків через війну. Завдяки багаторічному досвіду фонду, табір створює безпечне та інклюзивне середовище для дітей, де вони матимуть можливість не лише відпочити від повсякденних турбот, але й розвивати свої таланти, навички та створювати навколо себе позитивну атмосферу.

На організацію двох змін табору необхідно 5 млн гривень, які організатори очікують зібрати від меценатів. Долучитись та допомогти зробити це літо незабутнім для всіх дітей, незалежно від їхніх життєвих обставин, легко можна через усі сервіси ПриватБанку:

Підтримати збір можна, зробивши донат на спеціальній сторінці збору або за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua.